Γάμος – υπερπαραγωγή για τον γιο του Ιβάν Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη!

Ένα γάμο υπερπαραγωγή για τον γιο του ετοιμάζει ο Ιβάν Σαββίδης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παντρεύει στις 11 Ιουνίου τον γιο του Γιώργο με την αγαπημένη του Γιάννα Κουντγιάκοβα στη Θεσσαλονίκη και ετοιμάζουν μια χλιδάτη δεξίωση για τους εκλεκτούς καλεσμένους τους. Στο γλέντι μάλιστα αναμένεται να τραγουδήσουν ο Αντώνης Ρέμος και ο Λευτέρης Πανταζής.

Σύμφωνα με την Real News, το μυστήριο θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Αγίου Πνεύματος στο χωριό Πρόχωμα Θεσσαλονίκης. Η συγκεκριμένη εκκλησία είναι αφιερωμένη στη μνήμη των γονιών του Ιβάν Σαββίδη και έχει χτιστεί με δωρεά του επιχειρηματία. Ο εορτασμός αναμένεται να είναι τριήμερος και οι εκατοντάδες καλεσμένοι θα φιλοξενηθούν στο ξενοδοχείο του επιχειρηματία, το “Makedonia Palace”.

Όσο για τη χλιδάτη δεξίωση; Αναμένεται να γίνει σε γνωστό κτήμα της πόλης, αν και πληροφορίες θέλουν τον επιχειρηματία να προσπαθεί να επιλύσει κάποια δικαστικά προβλήματα και να κάνει τη δεξίωση στο Κυβερνείο, γνωστό ως “Παλατάκι”. Μετά το γλέντι θα γίνει και μεγάλο after party, ενώ για τη δεξίωση ετοιμάζονται ξεχωριστά εδέσματα, κρασιά και σαμπάνιες, αλλά και μια τούρτα υπερπαραγωγή. Ωστόσο, το ζευγάρι και η οικογένειες τους δεν θέλουν δημοσιότητα και γι’ αυτό οι προσκεκλημένοι έχουν ενημερωθεί προφορικά και δεν έχουν λάβει ακόμη προσκλητήρια.



Read More

And More