Γάμος – υπερπαραγωγή στην Μύκονο με λαμπερούς καλεσμένους! Γαμήλιο πάρτι με Κωνσταντίνο Αργυρό

Τι και αν ο Οκτώβρης οδεύει προς το τέλος του, η Μύκονος εξακολουθεί να αποτελεί ιδανική τοποθεσία για λαμπερά και εντυπωσιακά events. Το βράδυ της Τετάρτης 20/10, ο Μυκονιάτης επιχειρηματίας Σταμάτης Δακτυλίδης ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Ελισσάβετ Καλίνη, σε μια παραμυθένια τελετή.

Το μυστήριο τελέστηκε στον ιερό ναό του Αγίου Χαραλάμπους στην περιοχή των Μύλων με κουμπάρους την Γωγώ Φαρμάκη και την Κυριακή Μαϊδου. Η νύφη που έλαμπε από ευτυχία έφτασε στην εκκλησία με την συνοδεία παραδοσιακών οργάνων. Μετά την τελετή ακολούθησε γαμήλιο πάρτι στην παραλία Παραντάις και συγκεκριμένα στον χώρο του καινούργιου εστιατορίου του Mr Tropicana, το οποίο θα ανοίξει προσεχώς τις πύλες του.

Μεταξύ των επώνυμων καλεσμένων ήταν ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η Ελένη Βουλγαράκη και η Όλγα Φαρμάκη που μαζί με την αδελφή της, Γωγώ, δεν σταμάτησαν τα παιχνίδια με την κόρη της.

Ο χώρος όπου έγινε το γαμήλιο πάρτι μεταμορφώθηκε σε ένα επίγειο παράδεισο με τις συνθέσεις λουλουδιών, τα κρεμαστά φύλλα, τα κεριά και τα φωτορυθμικά να έχουν δημιουργήσει ένα παραμυθένιο σκηνικό, ενώ δεν έλειψαν και τα εντυπωσιακά πυροτεχνήματα. Η «έκπληξη» της βραδιάς ήταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο οποίος ανέλαβε την διασκέδαση των προσκεκλημένων, έδωσε τον καλύτερό του εαυτό και ξεσήκωσε τους πάντες με τα τραγούδια του.

Όπως ήταν επόμενο, τα social media πήραν «φωτιά» με τους διάσημους καλεσμένους να μη σταματούν να δημοσιεύουν βίντεο και φωτογραφίες από τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού!

Δες τα στιγμιότυπα:

 

 

Με πληροφορίες από Mykonos Live Tv

Πηγή φωτογραφιών και βίντεο: Instagram, Mykonos Live Tv

Read More

And More