Γάμος Ζουγανέλη – Δημητρίου: Η ανατρεπτική εμφάνιση της κουμπάρας Σάννυς Μπαλτζή – Φωτογραφίες

Η Σάννυ Μπαλτζή και ο γνωστός ποινικολόγος και καλός φίλος του γαμπρού Απόστολος Λύρας ήταν οι δυο από τους κουμπάρους στο γάμο της Ελεωνόρας Ζουγανέλη και του Σπύρου Δημητρίου. 

Το γνωστό ζευγάρι αποφάσισε να ενώσει τις ζωές του το μεσημέρι του Σαββάτου 10 Οκτωβρίου στο ξωκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά των Σπετσών παρουσία λίγων καλών φίλων και συγγενών, καθώς η πανδημία δεν επιτρέπει πολλούς καλεσμένους σε γάμους και βαπτίσεις. (Δες εδώ τους καλεσμένους του γάμου)

Τόσο το ζευγάρι όσο και οι καλεσμένοι τους τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας από τον κορονοϊό, ενώ όλοι έφτασαν στο σημείο του μυστηρίου με καϊκι. (Δες εδώ πως έφτασε η νύφη στο εκκλησάκι όπου πραγματοποιήθηκε το μυστήριο) 

Εκείνη, ωστόσο, που κατάφερε να ξεχωρίσει με την εκκεντρική της εμφάνισή δεν είναι άλλη από την κουμπάρα Σάννυ Μπαλτζή. Η γνωστή μουσικοσυνθέτης διάλεξε ένα μαύρο φόρεμα με λεπτομέρειες δαντέλας και διαφάνειες στο τελείωμα αλλά και τα μανίκια. Τα μαλλιά της επέλεξε να είναι πιασμένα σε έναν χαλαρό χαμηλό κότσο, ενώ το λουκ της ολοκλήρωσε με μια μαύρη τσάντα στην ίδια ροκ διάθεση με το φόρεμά της.

 

 

Αξίζει να αναφέρουμε πως μετά το τέλος του μυστηρίου (δες εδώ βίντεο και φωτογραφίες από την ώρα του μυστηριου), το ζευγάρι χόρεψε έξω από το εκκλησάκι υπό τους ήχους παραδοσιακών οργάνων αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά πόσο αγαπούν τις παραδόσεις. (Δες εδώ το πρώτο μήνυμα της τραγουδίστριας μετά το τέλος του μυστηρίου)

 

Read More

And More