Γάμος Ζουγανέλη – Δημητρίου: Οι πρώτες δηλώσεις του ζευγαριού και των καλεσμένων μετά το μυστήριο

Την πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής του έζησαν το Σάββατο στις Σπέτσες η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου που ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας σε ένα γραφικό ξωκκλήσι στις Σπέτσες παρουσία λίγων μόνο συγγενών και φίλων καθώς ο κορονοϊός δεν επιτρέπει να γίνονται μυστήρια με πολλούς καλεσμένους. 

Η κάμερα της εκπομπής στη “Φωλιά των Κου- Κου¨βρέθηκε στις Σπέτσες και κατάφερε να αποσπάσει δηλώσεις από τους καλεσμένους του ζευγαριού, οι οποίοι έστειλαν τις πιο θερμές ευχές τους.

“Ευχαριστώ πάρα πάρα πολύ” δήλωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη με τον Σπύρο Δημητρίου να δηλώνει πως είναι ευτυχής.

“Ευχαριστώ πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη. Είναι ένα παιδί ο Σπύρος που τη λατρεύει, την εκτιμάει, τη θαυμάζει, τη σέβεται. Δε θα μπορούσα να έχω καλύτερο γιο από το Σπύρο” δήλωσε στην κάμερα η μητέρα της ερμηνεύτριας.

“Να μας ζήσουν τα παιδιά, ένας πάρα πολύ όμορφος γάμος. Παρά τις δυσκολίες, με λίγα άτομα, όλοι καλοί. Κρατάγαμε όλοι τις αποστάσεις που έπρεπε” δήλωσε ο ένας από τους δυο κουμπάρους, Aπόστολος Λύτρας ενώ τις ευχές της στο ζευγάρι έστειλε και η δεύτερη κουμπάρα Σάννυ Μπαλτζη.

Από τη δική του πλευρά, ο καλός φίλος της ερμηνεύτριας Πάνος Μουζουράκης είπε, “Να ζήσουν τα παιδιά, να είναι πάντα ευτυχισμένα, η αγάπη να είναι ομπρέλα πάνω από τη ζωή τους. Η σχέση τους να είναι όπως εσένα με τη μάσκα. Τόσο κοντά να είναι ο ένας στον άλλο”.

Read More

And More