Γαμπρός στα λευκά ο Πάνος Μεταξόπουλος στο Αγκίστρι! Φωτογραφία

Γαμπρός στα λευκά ντύθηκε ο Πάνος Μεταξόπουλος και έκλεψε τις εντυπώσεις. Ο διάσημος Έλληνας χορογράφος (και από τους καλύτερους δασκάλους χορού) ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας με την αγαπημένη του Αγγελική Φατούρου σε εκκλησάκι στο Αγκίστρι. Το μυστήριο τελέστηκε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία στην κορυφή της βραχονησίδας Δορούσα απέναντι από το Αγκίστρι.

Όπως διαβάζουμε στην Espresso, το ζευγάρι πάντρεψε ο κολλητός φίλος του χορογράφου Κίμωνας Σπανόπουλος με την σύζυγό του Ζωή. Ο γάμος μάλιστα, ήταν προγραμματισμένος για τις 17:30, αλλά λόγω του δύσβατου της περιοχής καθυστέρησε να ξεκινήσει το μυστήριο.

Το ζευγάρι πάντως έλαμπε από χαρά με την νύφη να εντυπωσιάζει με το λευκό μίνι νυφικό της! Ενώ και ο γαμπρός τράβηξε πάνω του τα βλέμματα με το total white outfit του.

Τα ευχάριστα νέα αποκάλυψε για το γάμο μάλιστα, αποκάλυψε ο ίδιος ο Πάνος Μεταξόπουλος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία με την αγαπημένη του και γράφοντας: «Και μιας και είναι ημέρα χαράς, κρατάτε μυστικό; Λίγες ημέρες έμειναν! Άντε και στους… ελεύθερους!».

Read More

And More