Γαμπρός της Β. Μοσχολιού ήταν ο άτυχος ταξιτζής που σκοτώθηκε στη ληστεία στην Πάρο!

Ξεκίνησε το πρωί για να πάει στη δουλειά του και δεν θα ξαναγυρίσει ποτέ… Ο άτυχος Δημήτρης Μίχας βρέθηκε αντιμέτωπος με τους ληστές ενός υποκαταστήματος τράπεζας και η απόφασή του να τους καταδιώξει, στάθηκε μοιραία. Οι δράστες τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ…

Το χρονικό της ληστείας

Έχασε τη ζωή του στο κέντρο του νησιού, στη Νάουσα. Το θύμα ήταν πολύ αγαπητός στο νησί της Πάρου. Οδηγός ταξί στο επάγγελμα. Ήταν το καλύτερο παιδί, λένε άνθρωποι που τον ξέρουν και γι’αυτό μόλις άκουσε τους υπαλλήλους της τράπεζας να ζητάνε βοηθεια, έτρεξε.

Ο άτυχος 53χρονος ήταν παντρεμένος με μία από τις κόρες της Βίκυς Μοσχολιού, την Ευαγγελία. Χωρισμένοι και οι δύο, παντρεύτηκαν πριν από λίγα χρόνια και ζούσαν μόνιμα στο νησί.

Όλοι μιλούν για έναν πολύ καλό άνθρωπο. Ήταν παντρεμένος τα τελευταία χρόνια με την κόρη της Βίκυς Μοσχολιού. Το νησί “πάγωσε” μετά το περιστατικό καθώς την ώρα που έγινε η ληστεία είχε πολύ κόσμο στο κέντρο που έκαναν τις δουλειές τους. Στην πιάτσα ταξί δεν μπορούσαν να συνέλθουν για ώρες ενώ ήταν κι άλλος οδηγός που προσπάθησε να βοηθήσει και να σταματήσει τους ληστές”, δηλώνει στο TLIFE Κώστας Δραγάσης, o δημοσιογράφος της εφημερίδας “Τα νέα της Πάρου -Αντίπαρου”.

Το κλίμα στο νησί είναι δραματικό αφού είναι το δεύτερο περιστατικό μέσα σε λίγες μέρες που συγκλονίζει τους κατοίκους του, μετά την κακοποίηση της 15χρονης.

Read More

And More