Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Αποκαλύπτει τον λόγο που δεν δίνει ποτέ συνεντεύξεις μπροστά στην κάμερα

Το νέο της Q&A έκανε στο instagram η Γαρυφαλλιά Καληφώνη η οποία απάντησε σε ερωτήσεις που δέχτηκε από τους followers της.

Το μοντέλο που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, έκτοτε έχει μιλήσει ελάχιστες φορές σε τηλεοπτικές κάμερες, ενώ εξακολουθεί να αποφεύγει δηλώσεις που αφορούν την σχέση της με τον Χρήστο Μάστορα.

Σε πρόσφατες δηλώσεις του,  ο τραγουδιστής απάντησε για την προσωπική του ζωή δίπλα στη Γαρυφαλλιά Καληφώνη: «Είμαστε ερωτευμένοι, είμαστε μια χαρά. Μια χαρά περνάω αλλά ο γάμος πού κολλάει; Αν το σκεφτώ, θα το κάνω. Όταν είναι κατάλληλη η στιγμή, κινούμαι αστραπιαία», τόνισε ο Χρήστος Μάστορας στον αέρα του Κοσμοράδιο 95,1

Και μπορεί το ζευγάρι να μετρά ήδη τις πρώτες κοινές φωτογραφίες στα social media, ωστόσο το γνωστό μοντέλο συνεχίζει με την ίδια στάση, αφού όπως ξεκαθαρίζει, νιώθει αρκετά αγχωμένη, όταν βρίσκεται απέναντι από τις κάμερες.

«Γιατί δεν δίνεις συνεντεύξεις στην τηλεόραση;» ήταν η ερώτηση που δέχτηκε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη και απάντησε: «Δεν νιώθω άνετα. Η τηλεόραση και οι κάμερες είναι κάτι που με αγχώνει και νιώθω ότι δεν μπορώ να είμαι ο εαυτός μου»

Read More

And More