Γαρυφαλλιά Καληφώνη: Η δυσάρεστη εμπειρία της σε ταξί – «Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω»

Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και ιδιαίτερα στο Tik Tok όπου δημοσιεύει καθημερινά βίντεο.

Σε ένα από τα τελευταία Tik Tok που ανέβασε, το μοντέλο και Youtuber περιέγραψε μια δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε σε ταξί. Η Γαρυφαλλιά Καληφώνη παίρνει συνεχώς ταξί για να μετακινείται, ωστόσο υπήρξε φορά όπου ένιωσε αρκετά άβολα με τον οδηγό και τον τρόπο που της μιλούσε.

«Όλοι ξέρετε πως στην καθημερινότητά μου παίρνω ταξί. Οπότε ξέρω όλους τους ταξιτζήδες στην Αθήνα. Αφού με έχουν ακυρώσει όλα τα ταξί, επιτέλους κάποιος το δέχεται. Με το που έρχεται το ταξί είναι ένας τύπος γύρω στα 35 και μου λέει “αγάπη μου εσύ γιατί σε ακυρώνουν τα ταξί;”. Του μιλάω στον πληθυντικό εννοείται για να το κόψει και συνεχίζει σε όλον τον δρόμο να με λέει “αγάπη μου με τι ασχολείσαι, αχ αγάπη μου εσύ”.

Του λέω “με φέρνετε σε πάρα πολύ δύσκολη θέση, με λένε Γαρυφαλλιά, θα προτιμούσα να με αποκαλείται με το όνομά μου”. Ο τύπος όχι δεν σταμάτησε να με λέει αγάπη του, γέλασε και λέει “είμαστε κοντά ηλικιακά”, με είπε και” μωρό μου”. Μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι με πήγε σε λάθος δρόμο, κατέβηκα πολύ πιο πριν, γιατί δεν ήθελα να κάτσω άλλο μέσα σε αυτό το ταξί. Ήθελα να του πάρω το κεφάλι και να του το κοπανήσω στο τιμόνι όταν με έλεγε “αγάπη μου”», είπε χαρακτηριστικά η Γαρυφαλλιά Καληφώνη.

@garifalia.kalifoni #tiktok #fyp #foryou #❤️ ♬ πρωτότυπος ήχος – Garifalia.kalifoni♍️

Read More

And More