Γαρυφαλλιά Καληφώνη – Κωνσταντίνος Κυριακού: Η κοινή εμφάνιση που πυροδότησε τις φήμες για επανασύνδεση

Ήταν Δεκέμβρης του 2021 όταν η Γαρυφαλλιά Καληφώνη επιβεβαίωσε επίσημα ότι η σχέση της με τον Κωνσταντίνο Κυριακού τέλειωσε. Το ζευγάρι ήταν μαζί για πολλά χρόνια, έμενε στο ίδιο σπίτι και φαίνονταν full in love, ωστόσο πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Μάλιστα, πριν μερικές ημέρες κυκλοφόρησαν δημοσιεύματα που ήθελαν το γνωστό μοντέλο – που γνωρίσαμε καλύτερα μέσα από το GNTM – να διατηρεί σχέση με τον τραγουδιστή Γιώργο Λιβάνη, γεγονός που διέψευσε απευθείας η Γαρυφαλλιά Καληφώνη. 

«Δεν ξέρω σήμερα ξύπνησα μου μία άλλη διάθεση! Άνοιξα το κινητό μου και μου είχαν στείλει φίλοι μου κάποια δημοσιεύματα… Μόλις έμαθα ότι έχω σχέση και είμαι ερωτευμένη. Εγώ κάθε μήνα γιατί έχω με άλλον σχέση, εν τω μεταξύ; Είμαι μόνη μου και ωραία και δεν έχω σχέση με κανέναν τραγουδιστή» τόνισε η Γαρυφαλλιά Καληφώνη στα social media.

 

Και μπορεί η Γαρυφαλλιά Καληφώνη να δηλώνει single, ωστόσο ο φωτογραφικός φακός «τσάκωσε» το μοντέλο στην Γλυφάδα… με τον πρώην σύντροφό της!

Η Γαρυφαλλιά και ο Κωνσταντίνος Κυριακού φαίνονταν χαλαροί και ευδιάθετοι, κάνοντας την βόλτα τους στην Γλυφάδα.

Όπως ήταν επόμενο, οι κοινές φωτογραφίες του πρώην ζευγαριού πυροδότησαν τις φήμες ότι έδωσε μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του.

Φωτογραφίες: NDP

Read More

And More