Γάτα προσπάθησε να σκοτώσει το αφεντικό της!

Το γεγονός ότι οι γάτες πολλές φορές γίνονται επιθετικές, είναι ευρέως γνωστό. Κανείς όμως δεν ήξερε ότι υπάρχουν γάτες με δολοφονικές τάσεις! Η Jackie Ostermiller είναι μία άτυχη γυναίκα που παραλίγο να βρεθεί νεκρή μετά από επίθεση που δέχτηκε από το αγαπημένο της τετράποδο.

Όλα ξεκίνησαν το πρωί της Πέμπης. Η οικογένεια ακόμη κοιμόταν όταν άκουσαν έναν περίεργο θόρυβο. Η αγαπημένη τους γάτα Renesmee που πρόσφατα γέννησε βρισκόταν μπρόστά στην πόρτα του σπιτιού και χτυπιόταν πάνω της. Η Jackie αναστατωμένη σηκώθηκε και πήγε να την απομακρύνει.

Πού να ήξερε τί την περίμενε! η γάτα αφινίασε και τις επιτέθηκε. άρχισε να της δαγκώνει την μύτη, το πρόσωπο και τα χέρια. Η γυναίκα ούρλιαζε από τους πόνους και φώναζε τον άντρα της να την βοηθήσει. Όταν εκείνος κατάφερε να διώξει την γάτα από το πρόσωπο της συζύγου του, η γυναίκα είχε ήδη τραυματιστεί με 35 δαγκώματα και 15 μελανιές.

Η ιστορία όμως δεν τελειώνει εδώ. Όταν η Jackie πήγε στο μπάνιο για να ξεπλυθεί από τα αίματα η επιθετική γάτα της επιτέθηκε για δεύτερη φορά στο πόδι. Η γυναίκα δήλωσε χαρακτηριστικά: ”με κοίταζε με ένα ψυχρό δολοφονικό βλέμμα” πράγμα που παραδέχτηκε και ο άντρας της ”κοίταζε την γυναίκα μου με ένα πολύ περιέργο βλέμμα”.

Το ζευγάρι αποφάσισε να παραδώσει την ”σχιζοφρενή” γάτα στο Rexburg Shelter και πιθανών να υποστεί ευθανασία. Ωστόσο σκέφτονται να κρατήσουν τα γατάκια της. Και οι δύο πάντως παραδέχονται πως δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά αν την είχαν στειρώσει.

Read More

And More