Γενέθλια για τη Μαρία Μπεκατώρου: Η έκπληξη των συνεργατών της στο πλατό του «The Chase» – Βίντεο

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για την Μαρία Μπεκατώρου, καθώς έχει τα γενέθλιά της. 

Η παρουσιάστρια του The Chase γίνεται 48 και οι αγαπημένοι της συνεργάτες της επιφύλασσαν εκπλήξεις στο πλατό.

Συγκεκριμένα, κατά τη των γυρισμάτων μπήκαν μέσα στο πλατό οι συνεργάτες της για να της κάνουν έκπληξη με την τούρτα ενώ της τραγούδησαν και το καθιερωμένο τραγούδι.

Σβήνοντας τα κεριά της η Μαρία Μπεκατώρου αστειεύτηκε πως η απεικόνισή της με ζαχαρόπαστα πάω στην τούρτα της φαίνεται κοντή. Η παρουσιάστρια μάλιστα μοιράστηκε και σχετικό βίντεο από την έκπληξη με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram.

«Και να που πέρασε ένας χρόνος….Και να που και φέτος είμαστε μαζί! Σε μια ημέρα που η αγάπη ξεχειλίζει, νιώθω απέραντη ευγνωμοσύνη…Γιατί…απλά όλα είναι ωραία…σαν τη ζωή. Και έχω ανθρώπους κοντά μου που μοιραζόμαστε μόνο «αλήθεια». Και νέους και παλιούς συνεργάτες που πίστεψαν σε ένα καινούργιο τηλεοπτικό όνειρο… Και έχω όλους εσάς, που με ακολουθείτε και με στηρίζετε χρόνια πολλά… Κι εγώ νιώθω σήμερα ο πιο τυχερός και «γεμάτος» άνθρωπος και σας ευχαριστώ για αυτό. Γιατί αισθάνομαι το «φως» σας. Η ζωή δεν θέλει πολλά…Υγεία, αγάπη και λίγη τύχη», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Μαρία Μπεκατώρου.

 

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @mariampekatwrou

Read More

And More