Γενέθλια για τη Νατάσα Παζαΐτη: Η τρυφερή φωτογραφία με τον Κώστα Καραμανλή και τα παιδιά τους!

Γεννημένη στις 14 Απριλίου του 1966, η Νατάσα Παζαΐτη είχε χθες τα γενέθλιά της. Η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού της Ελλάδας και πρώην αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Κώστα Καραμανλή, “έκλεισε” τα 54 της χρόνια και το γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της στο σπίτι.

Η γιατρός-χειρουργός, η οποία λόγω κορονοϊού δεν μπόρεσε να έχει στο πλευρό της άλλα αγαπημένα της πρόσωπα, έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη. Είχε πάνω το λογότυπο της καμπάνιας «Μένουμε σπίτι» και το μήνυμα “Να τα εκατοστήσεις Νατάσα” .

Η ίδια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία που έβγαλε με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους, στην οποία όλοι μαζί πόζαραν χαμογελαστοί και αγκαλιασμένοι. “Ευτυχία είναι να γιορτάζεις με τους πιο αγαπημένους ανθρώπους της ζωής σου δίπλα σου” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Τα likes από τους followers της, όπως ήταν αναμενόμενο, έπεσαν… βροχή, ενώ τα περισσότερα σχόλια είχαν να κάνουν με την μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του Κώστα Καραμανλή, ο οποίο έχει χάσει πολλά κιλά, έχει ξυρίσει σχεδόν το κεφάλι του και έχει αφήσει μούσι.

Στα stories της, μάλιστα, η Νατάσα Παζαΐτη δημοσίευσε και μια φωτογραφία που έβγαλε έχοντας μπροστά της την εντυπωσιακή τούρτα γενεθλίων της, αμέσως μετά την καθιερωμένη ευχή της και το σβήσιμο των κεριών.

Read More

And More