Γενέθλια για τη Βάσω Λασκαράκη! Η ξεχωριστή τούρτα και η αποκάλυψη της ηλικίας της (pic)

Μια πολύ ξεχωριστή ημέρα είναι σημερινή για τη Βάσω Λασκαράκη, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Η γνωστή ηθοποιός συμπληρώνει σήμερα 41 χρόνια ζωής και έχει κάθε λόγο να είναι ευτυχισμένη, αφού βρίσκεται σε μία από τις καλύτερες φάσεις της.

Μπορεί φέτος να απέχει από τα τηλεοπτικά δρώμενα, μιας και προτίμησε να περάσει το καλοκαίρι με την οικογένειά της και όχι να κάνει γυρίσματα για κάποιο νέο σίριαλ, όμως αυτό δεν την πτοεί. Η Βάσω Λασκαράκη έχει αφοσιωθεί στον σύζυγό της, Λευτέρη Σουλτάτο, και την κόρης της, Εύα, απολαμβάνοντας κάθε στιγμή της καθημερινότητας χωρίς άγχη και υποχρεώσεις. 

Το ζευγάρι μετρά περίπου ενάμιση χρόνο έγγαμου βίου και δεν αποκλείεται σύντομα να μεγαλώσει την οικογένειά του, αφού όπως είχε αποκαλύψει η ηθοποιός στην εκπομπή “The 2night show” θα ήθελε να γίνει ξανά μητέρα. 

Ανήμερα των γενεθλίων της, η Βάσω Λασκαράκη έφαγε μαζί με την οικογένειά της και στη συνέχεια έσβησε το κεράκι της εντυπωσιακής τούρτας της. Όπως θα δεις, η τούρτα που της έφτιαξαν για φέτος απεικονίζει τη minnie mouse. Η ηθοποιός ποζάρει χαρούμενη στο φακό κρατώντας την τούρτα και ένα μπουκέτο με κατακόκκινα λουλούδια, δώρο του αγαπημένου της. 

Δες τη φωτογραφία:

Χρόνια πολλά!

Read More

And More