Γενέθλια για τη Ζέτα Δούκα: Το δείπνο με τον σύζυγό της στο Παρίσι και το μήνυμα της ηθοποιού!

Γεννημένη στις 24 Νοεμβρίου του 1975, η Ζέτα Δούκα είχε χθες τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη ηθοποιός “έκλεισε” τα 43 και φέτος τα γιόρτασε διαφορετικά, αφού βρίσκεται στο Παρίσι, μαζί με τον σύζυγό της, Μιχάλη Χατζαντωνά. Το ζευγάρι αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη του, Θάλεια, και έκαναν μια απόδραση μόνο για δύο, προκειμένου να αναθερμάνουν τον έρωτά τους και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους, μακριά από το άγχος της καθημερινότητας στην Αθήνα.

Το πρωί της Κυριακής, η Ζέτα μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram φωτογραφίες από το δείπνο γενεθλίων της σε γνωστό εστιατόριο της πόλης του φωτός, κατά τη διάρκεια του οποίου έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια τεράστια τούρτα-έκπληξη που της είχε ετοιμάσει ο άντρας της ζωής της.

Τα φετινά μου γενέθλια, ήταν διαφορετικά! Δεν ήμουν σπίτι μου, δεν ήμουν σε κάποιο θέατρο, δεν είχα τους φίλους μου ούτε και το παιδί μου μαζί… Τα γιόρτασα σε μια άλλη χώρα, μόνο με τον αγαπημένο μου και με νέους φίλους που ελάχιστα γνωρίζω αλλά εκτιμώ πολύ! Και ήταν υπέροχα… Γιατί η ζωή μου είναι υπέροχη και η ευχή που κάνω πριν σβήσω το κεράκι τα τελευταία χρόνια που απέκτησα την Θάλεια, είναι ίδια κι απαράλλακτη: «Δεν χρειάζομαι τίποτα, τα έχω όλα!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More