Γενέθλια για την Μελίνα Ασλανίδου με τον σύνροφό της, Βασίλη Μουντάκη, και καλούς φίλους στο πλευρό της! [pics]

Γεννημένη στις 28 Αυγούστου του 1974, την περασμένη Παρασκευή, η Μελίνα Ασλανίδου είχε τα γενέθλιά της. Η τραγουδίστρια”έκλεισε” τα 46 της χρόνια και πέρασε αυτή την ιδιαίτερη μέρα σε στενό οικογενειακό κύκλο, λόγω κορονοϊού. Το βράδυ της Δευτέρας, ωστόσο, οι αγαπημένοι της φίλοι, σε συνεννόηση πάντα με τον σύντροφό της, Βασίλη Μουντάκη, της ετοίμασαν μια έκπληξη για να το γιορτάσουν και όλοι μαζί.

Έτσι, λοιπόν, συναντήθηκαν σε ένα εστιατόριο στην Κυψέλη, το οποίο φημίζεται για τα μαγειρευτά της κατσαρόλας και τα ψητά φούρνου και δείπνησαν παρέα. Η Μελίνα με τον Βασίλη έφτασαν από τους πρώτους στο μαγαζί και λίγα λεπτά αργότερα εμφανίστηκαν μπροστά τους οι κολλητοί τους, κρατώντας μπαλόνια, καπελάκι για πάρτι και μια μεγάλη τούρτα που φτιάχτηκε ειδικά για την περίσταση. Έχοντας πάνω ένα μικρόφωνο και νότες, έγραφε το εξής μήνυμα: “Χρόνια πολλά στη μία και μοναδική του πενταγράμμου και της καρδιάς μας. Να σε χαιρόμαστε Μελινάκι” .

Η τραγουδίστρια ενθουσιάστηκε και συγκινήθηκε όταν τους είδε, ενώ δεν δίστασε λίγο αργότερα να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μερικές από τις φωτογραφίες που έβγαλε μαζί τους, δείχνοντας πώς τα πέρασαν σε μια μοναδική βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

“About my birthday! Τα γιόρτασα οικογενειακά δυο φόρες… Σας ευχαριστώ όλους σας ολόψυχα είστε για μένα όλοι μοναδικοί και άξιοι, μοναδικές ψυχές σας αγαπώ και σας ευχαριστώ που είστε και είμαι στην ζωή σας… ιδιαίτερα την ηθική αυτουργό των εκπλήξεων @oi_nostimies_tis_mairis, τον σύντροφο μου @vasilis.mountakis, την χρόνια φίλη και ηχολήπτρια μου @agel1na, το χαμογελαστό μου @manos_tbs, το ταλέντο μας @andreas.konstantinidis, τον υπέρ ταλαντούχο μας @kanarakispantelis_official, τον ευρηματικό @dimitris_mountakis, την δεσποινίς άδραξε την μέρα φορ εβερ @limbalimba, την εκπρόσωπο της φαμίλιας @pennyvogiatzaki, την αγαπημένη μου @larousjewelry, το κοριτσάκι μου @dimakou_maria και το αστεράκι μου @kathrintheo καθώς και το κοριτσάκι μας @xrusaxrl. Υπέρτατη υγεία, υπέρτατη χαρά, εύχομαι σε όλους μας ηρεμία γαλήνη και ανιδιοτελή αγάπη στην ζωή μας. Ευχαριστώ ξανά μανά και στα δικά σας… εγώ έκλεισα και για φέτος με τεράστια χαρά και ικανοποίηση” , έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που τις συνόδευε.

Read More

And More