Γενέθλια για την Ζέτα Δούκα – Η εντυπωσιακή τούρτα που έσβησε και το μήνυμα για τον χρόνο που περνά

Γεννημένη στις 24 Νοεμβρίου του 1973, η Ζέτα Δούκα είχε χθες τα γενέθλιά της. Η αγαπημένη ηθοποιός έκλεισε τα 46 της χρόνια και το γιόρτασε μαζί με την οικογένειά της.

Συγκεκριμένα, δείπνησε με τον σύζυγός της, Μιχάλη Χατζαντωνά, και την κόρη τους, Θάλεια, ενώ έσβησε τα κεράκια της πάνω σε μια εντυπωσιακή τούρτα σε σχήμα υδρογείου σφαίρας, που φτιάχτηκε ειδικά για εκείνη.

Η Ζέτα Δούκα, ως λάτρης των social media και ειδικά του Instagram, φωτογραφήθηκε μαζί τους και δημοσίευσε σχετικά στιγμιότυπα στον προσωπικό της λογαριασμό, συνοδευόμενα από ένα μήνυμα με τις σκέψεις της για το πέρασμα του χρόνου.

«Σήμερα έγινα 46 χρόνων! Αν μου έλεγαν πριν μερικά χρόνια ότι θα είχα τόση χαρά μεγαλώνοντας, μάλλον θα τους κορόιδευα… Κι όμως! Μετά τα 40, που πέρασα μεγάλο ζόρι και πήρα την απόφαση να επαναπροσδιορίσω την ζωή μου, δίνοντας προτεραιότητα στην δημιουργία οικογένειας, τα χρόνια μου κυλούν σαν γάργαρο δροσερό νεράκι, και δεν θα γυρνούσα με τίποτα πίσω. Όχι επειδή δεν ήταν καλά χρόνια, επειδή δεν μπορούσα να τα ζήσω καλά! Γιατί και για να ζήσεις καλά, θέλει εμπειρία και ώρες γνωριμίας με τον εαυτό σου για να νιώσεις ευγνώμων γι αυτό που είσαι κι αυτά που έχεις… Πλέον έχω καταλάβει ότι είναι τεράστιο πράγμα να μεγαλώνεις και μεγαλώνεις καλά. Δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι αυτό το προνόμιο!» έγραψε χαρακτηριστικά.

Χρόνια πολλά!

Read More

And More