Γενέθλια για τον Αντρέα Γεωργίου – Η αποκάλυψη της ηλικίας και η τρυφερή φωτογραφία με τη γιαγιά του

Ιδιαίτερη είναι η σημερινή ημέρα για τον Αντρέα Γεωργίου, καθώς έχει τα γενέθλιά του και από το πρωί δεν έχει σταματήσει να δέχεται μηνύματα και ευχές, τόσο από τους διαδικτυακούς του φίλους όσο και από τα αγαπημένα του πρόσωπα.

O γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης, σήμερα Δευτέρα 18/4 κλείνει τα 40 και την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ο Αντρέας Γεωργίου δημοσίευσε μία φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε να ποζάρει με την πολυαγαπημένη του γιαγιά, η οποία κρατάει στα χέρια της την τούρτα του.

«40 σήμερα!! Το καλύτερο δώρο των γενεθλίων μου είναι ότι κατάφερα να τα περάσω μαζί σου, έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής του ο Ανδρέας Γεωργίου.

«Έχασα τη μαμά μου από AIDS όταν ήμουν 12 ετών. Δεν ήταν εύκολο. Η μητέρα μου ήταν φορέας την εποχή που δεν υπήρχε προστασία. Είχα έναν πατέρα καλλονό, πολύ ωραίος άντρας, ήταν πάντα έξω γιατί ήταν ψαράς και έπρεπε να φέρνει το φαγητό στο σπίτι. Τον ιό τον έφερε ο μπαμπάς μου στο σπίτι. Και όταν ανακάλυψε ότι έφερε τον ιό στο σπίτι και κόλλησε τη μητέρα μου, ήταν σαν να έπεσε μια βόμβα στο σπίτι μας.

Ένιωθα πάντα πιο μεγάλος και πάντα καταλάβαινα τι έλεγαν, ότι θα μείνουμε ορφανά, ότι θα καταστραφούμε και αυτό ήταν που με πείσμωνε. Είμαστε 4 αδέλφια και πολύ αγαπημένα. Είμαστε η δύναμη ο ένας του άλλου», είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του στα Μεσάνυχτα ο Ανδρέας Γεωργίου.

 

Read More

And More