Γεννάει η Kate Middleton – Νωρίς το πρωί πήγε στο μαιευτήριο

Από στιγμή σε στιγμή θα γεννηθεί το τρίτο παιδί του πρίγκιπα William και της Kate Middleton. Η Δούκισσα του Cambridge οδηγήθηκε το πρωί στο μαιευτήριο “St. Mary’s Hospital” στο Paddington του Λονδίνου, όπου γέννησε και τον πρίγκιπα George και την Charlotte. Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Kate βρίσκεται ήδη στο δωμάτιο τοκετού και όλη η βασιλική οικογένεια περιμένει το baby boom.

“Η μεγαλειότητά της Δούκισσα του Cambridge μεταφέρθηκε το πρωί στο μαιευτήριο “St. Mary’s Hospital” στο Paddington του Λονδίνου, ούσα στα πρώτα στάδια της διαδικασίας του τοκετού”, αναφέρει η ανακοίνωση για την Kate Middleton. Και όπως καταλαβαίνεις στο παλάτι επικρατεί αναστάτωση και γλυκιά αναμονή για τα ευχάριστα. Η Kate Middleton, μάλιστα, μεταφέρθηκε το πρωί στο μαιευτήριο και στην πτέρυγα Lindo Wing, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της William.

Το μωράκι της Kate και του William που θα γεννηθεί θα είναι το 5ο στη σειρά διαδοχής του θρόνου, έχοντας τους: πρίγκιπα Κάρολο, William, George και Charlotte να προηγούνται. Σύμφωνα με το νέο καταστατικό στο παλάτι, η Charlotte κρατά τη θέση της στη σειρά διαδοχής και το νέο μέλος της οικογένειας του William και της Kate θα ρίξει τον “θείο Harry” στην έκτη θέση της σειράς διαδοχής του θρόνου!

 

Read More

And More