Site icon TLIFE

Γέννησε η Αθηναΐς Νέγκα!

Η Αθηναΐς Νέγκα έφερε στον κόσμο το δεύτερο παιδί της! Η γνωστή παρουσιάστρια γέννησε πριν μερικές ώρες ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Γιάννη. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή “Εδώ” της Ντορέττας Παπαδημητρίου, η οποία ανακοίνωσε και το χαρμόσυνο γεγονός. Να θυμίσουμε πως εχτές ήταν η τελευταία εκπομπή της Αθηναΐδας στον ΣΚΑΪ, λίγο πριν μπει τελικά στο νοσοκομείο για να γεννήσει.

Η Αθηναΐς και ο Γιάννης ανυπομονούσαν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το κοριτσάκι τους και τώρα που ήρθε στην ζωή δεν επιθυμούν τίποτα περισσότερο, από το να είναι υγιές! Το ζευγάρι, παρά τα 14 χρόνια που τους χωρίζει, ζει ένα τρυφερό ειδύλλιο, το οποίο ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης του.

Δες το βίντεο:

https://www.youtube.com/watch?v=r1te9L3eYaA

Μάλιστα, σύμφωνα με τον Βαγγέλη Περρή, η παρουσιάστρια γέννησε στο Λητώ ένα κοριτσάκι βάρους 3,100 κιλών, ενώ το όνομά της θα είναι… Φοίβη!

Η Αθηναΐς Νέγκα είχε γνωστοποιήσει την εγκυμοσύνη της μόλις πριν δύο μήνες μέσα από τη στήλη της στα Παραπολιτικά γράφοντας: «Θα ήθελα να πω πως είμαι 43 χρόνων έγκυος, χωρίς να το προσπαθήσω ιδιαίτερα και πως, αν και σε λίγο καιρό θα γεννήσω, επέλεξα, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη μου, να μην το πολυσυζητώ. Όχι ότι φοβάμαι το κακό μάτι, αλλά γιατί πλήττω με τις πολλές κουβέντες και θέλω να διασκεδάζω και να εργάζομαι με το ίδιο κέφι, γιατί είμαι ο ίδιος άνθρωπος που ήμουν και πριν και δεν απολαμβάνω να με κοιτάζουν περίεργα.

Αν κάτι τέτοιο σας φαίνεται ακατόρθωτο, έχω να σας πω ότι ακόμη και μια κοιλιά στον όγδοο μήνα περνά απαρατήρητη, αν δεν πεις τι σου συμβαίνει. Κάνω το ίδιο κοινωνικό πείραμα δεύτερη φορά και οι περισσότεροι πρέπει να νομίζουν πως παράφαγα ή χόντρυνα, που είναι πολύ καλύτερο από το να σε περάσουν για έγκυο και να μην βρίσκεις ησυχία».

© 2024 tlife.gr