Σταματίνα Τσιμτσιλή για Κατερίνα Καινούργιου – Ανδρέα Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»

Τα όσα συνέβησαν ανάμεσα στον Ανδρέα Μικρούτσικο και την Κατερίνα Καινούργιου μετά τη συνέντευξη που παραχώρησε ο πρώτος και τα όσα είπε για την παρουσιάστρια, σχολιάστηκαν το πρωί της Τρίτης 30/4 στο Happy Day.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, παρακολουθώντας όσα έγιναν ανάμεσα στους δυο πρώην συνεργάτες εξέφρασε τη διαφωνία της με τη στάση του Ανδρέα Μικρούτσικου, είπε: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ένας τόσο έμπειρος παρουσιαστής και τηλεορασάνθρωπος… θα έπρεπε να είναι λίγο πιο μετρημένος και φειδωλός στα σχόλιά του. Τι εννοώ, είναι άλλη η κριτική που κάνουμε τετ-α-τετ και άλλος ο σχολιασμός που κάνεις στα πλαίσια μιας συνέντευξης που ξέρεις ότι θα αναπαραχθεί και κάποιοι θα το χρησιμοποιήσουν εναντίον του ανθρώπου που σχολιάζεις, εν προκειμένω της Κατερίνας Καινούργιου.

Για μένα, το ότι ο Ανδρέας πιεζόταν, δεν έβρισκε το χώρο και τον χρόνο να πει αυτό που ήθελε, τον έβλεπα πολλές φορές από το καμαρίνι να νιώθει ότι τον διακόπτουν και δεν προλαβαίνει να πει αυτό που ήθελε, δεν είναι όμως αυτός ο λόγος. Παίρνεις την τσάντα σου και λες, “παιδιά εγώ εδώ δεν είμαι χαρούμενος”… Είπε ότι πολλές φορές πιεζόταν».

«Τιμάς τη συνεργασία και τον άνθρωπο με τον οποίο συμπορεύτηκες ακόμα και αν στο πίσω μέρος του μυαλού σου έχεις και πέντε ταμπελίτσες που του έχεις προσάψει, δικαίως ή αδίκως…Εμένα, αυτό που με ενόχλησε πιο πολύ, δεν είναι το να πεις “ο καβαλάρης της αυτοαναφορικότητας”, πες αυτό οκ. Εμένα πιο πολύ με ενόχλησε το ότι μπήκε στη διαδικασία να εκθέσει κάποια πράγματα που γίνονται εκτός πλατό… Δε νομίζω ότι είχε λόγο να το κάνει. Ας το έλεγε σε μια κλειστή συζήτηση. Γενικώς καλό είναι να μη νουθετείς τους συνεργάτες σου σε μια συνέντευξη» πρόσθεσε σε άλλο σημείο η Σταματίνα Τσιμτσιλή. 

«Το είναι με την Κατερίνα τόσο καιρό, είναι μια επιλογή που την έκανε. Aν την έχεις μετανιώσει, πάρε το καπελάκι σου και φύγε ή κάνε υπομονή και φύγε στο τέλος της σεζόν, το να βγεις να δώσεις μια τέτοια συνέντευξη… Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί σε ένα πάνελ στον ρόλο σχολιαστή…Είναι ένας άνθρωπος που δε μπορούσε να λειτουργήσει στον δεύτερο ρόλο. Δεν εννοώ ότι είναι δεύτερος, εννοώ ότι δεν ήταν ο πρωταγωνιστής, ο παρουσιαστής» σημείωσε καταλήγοντας η παρουσιάστρια του  Happy Day.

Read More

And More