Γέννησε η Ελένη Χατζίδου – Η πρώτη φωτογραφία της κόρης της και το τρυφερό μήνυμα

Η Ελένη Χατζίδου έγινε μανούλα για πρώτη φορά και πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, και το ανακοίνωσε μέσα από το Instagram.

Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας, η όμορφη Ελένη δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό την πρώτη φωτογραφία της νεογέννητης μικρούλας μέσα από το μαιευτήριο, συνοδεύοντάς την με ένα πολύ τρυφερό μήνυμα.

Στο εν λόγω στιγμιότυπο απεικονίζονται τα ποδαράκια της μπέμπας, κατά τα πρώτα της λεπτά στη ζωή, έχοντας μάλιστα στο δεξί πόδι το χαρακτηριστικό καρτελάκι στο οποίο αναγράφεται: “Παύλου (ΘΗΛΥ) 02/09/1990).

“Δεν υπάρχουν λόγια γι’ αυτό το θαύμα… Ήρθες λίγο νωρίτερα τελικά και με άγχωσες αλλά με τον πατέρα σου στο πλάι μου δεν είχα να φοβάμαι τίποτα! Σ’ αγαπώ μικρή μου τόσο μα τόσο πολύ. Η ζωή μας πια έχει άλλο νόημα… Ετεοκλή σ’ ευχαριστώ πολύ για το υπέροχο δώρο Ευχαριστώ πολύ το προσωπικό του @iatriko.gr κ φυσικά τον γυναικολόγο μου Βασίλειο Τσιρώνη για αυτό το υπέροχο ταξίδι… #2/9/2019”, έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

Ελένη και Ετεοκλή να σας ζήσει!

Read More

And More