Γέννησε η Ευαγγελία Συριοπούλου

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου, καθώς χθες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον Στράτο Πατσατζή.

Την ευχάριστη είδηση ανακοίνωσε η ίδια μέσα από μια πολύ τρυφερή ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Ιnstagram. Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να κρατά το χεράκι του γιου της.

«31/10/21… Η πρώτη μέρα της ζωής σου, η καλύτερη μέρα της δικής μου» έγραψε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Η ηθοποιός είχε επιλέξει να κρατήσει την εγκυμοσύνη της κρυφή για αρκετούς μήνες, αφού ήθελε να μοιραστεί το χαρμόσυνο γεγονός μόνο με πολύ δικούς της ανθρώπους. Ωστόσο, στον 6ο μήνα της κύησης η εφημερίδα Real News αποκάλυψε το χαρμόσυνο γεγονός, με φίλους και θαυμαστές να σπεύδουν να της ευχηθούν και την ίδια λίγο διάστημα μετά να επιβεβαιώνει το γεγονός μέσω μιας ανάρτησης στα social media.

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι, εδώ και 12 χρόνια, με τον οικονομικό αναλυτή, Στράτο Πατσατζή. Η ίδια είχε μιλήσει σε παλαιότερη συνέντευξη για τη γνωριμία τους λέγοντας: «Με τον σύντροφό μου είμαστε σχεδόν 10 χρόνια μαζί. Δεν είναι ηθοποιός, καμία σχέση. Είμαστε μαζί από τα χρόνια που ήμουν στη σχολή. Όλη την πορεία μου την έχω περάσει δίπλα του. Τώρα πια, έχει αλλάξει η ζωή και η καθημερινότητα και του συντρόφου μου.

Μεγαλώσαμε μαζί, κάναμε πράγματα μαζί, προοδεύσαμε μαζί. Κάναμε πράγματα για τον εαυτό μας μαζί και στηρίζαμε ο ένας τον άλλον. Δεν έχω μπει στη διαδικασία να φανταστώ πως θα είναι η ζωή μου σε λίγα χρόνια, το αφήνω λίγο μαγικά να γίνουν τα πράγματα, δεν θέλω να φαντάζομαι. Θέλω να αποκτήσω παιδιά. Μεγάλωσα σε μια πολύ ωραία οικογένεια και θέλω να κάνω κι εγώ μια ωραία οικογένεια».

Για το ενδεχόμενο του γάμου είχε αναφέρει: «Για μας ο γάμος συνδέεται με τη δημιουργία μιας οικογένειας. Όταν θα πάρουμε την απόφαση να γίνουμε γονείς, θα σκεφτούμε να παντρευτούμε. Έτσι και αλλιώς με τον Στράτο ζούμε σαν παντρεμένοι, αφού συγκατοικούμε από την αρχή της σχέσης μας. Γνωριστήκαμε καλοκαίρι και το φθινόπωρο μείναμε μαζί» είπε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Δες παρακάτω την τρυφερή ανάρτηση 

Read More

And More