Γέννησε η Hilaria Baldwin! Για τέταρτη φορά πατέρας ο Χολιγουντιανός σταρ

Γέννησε η Hilaria Baldwin! Για τέταρτη φορά πατέρας ο Χολιγουντιανός σταρ | tlife.gr

Ξανά μανούλα έγινε η Hilaria Baldwin, σύζυγος του γοητευτικού σταρ του Χόλιγουντ Alec Baldwin και με χαρά μας έδειξε στο Instagram τον νεογέννητο γιο τους. Ο μικρός θα πάρει το όνομα Leonardo Ángel Charles Baldwin και ήδη έχει ξετρελάνει όλη την οικογένεια.

“Είμαστε τόσο χαρούμενοι και θέλουμε να σας παρουσιάσουμε τον νεογέννητο γιο μας. Ήταν μια πολύ ξεχωριστή στιγμή, ο ερχομός του στον κόσμο”, έγραψε η 32χρονη δασκάλα της yoga και ανέβασε τη φωτογραφία με τον μικρό στην αγκαλιά της.

Το ζευγάρι έχει ακόμη δυο παιδιά, τον Rafael και την Carmen. Ενώ, ο διάσημος ηθοποιός έχει μια ακόμη κόρη την Ireland Βalwin από το γάμο του με την Kim Basinger. Ωστόσο, όλοι περίμεναν με ανυπομονησία το baby boom, που έγινε τη Δευτέρα στη Νέα Υόρκη.

We are so pleased to introduce you to our new baby, Leonardo Ángel Charles Baldwin. It was such a special day bringing him into this world

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Hilaria Thomas Baldwin (@hilariabaldwin) στις


Όσο για την διάσημη μανούλα, καθ΄ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, φρόντισε να ανεβάζει στα social media, εικόνες με τις αλλαγές στο σώμα της. Η Hilaria, όπως και στην προηγούμενη εγκυμοσύνη της, έτσι και τώρα ήθελε να καταγράψει τις αλλαγές στο σώμα της και να δώσει κουράγιο στις γυναίκες που ντρέπονται για τα κιλά που παίρνουν στη διάρκεια της εγκυμοσύνης τους.


READ more