Γέννησε η Μελίνα Μακρή

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Μελίνα Μακρή, καθώς εδώ και λίγες ώρες κρατάει στην αγκαλιά της τον νεογέννητο γιο της, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φρανκ Λουβάρη.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια έφερε στον κόσμο το βράδυ της Πέμπτης 3 Φεβρουαρίου με καισαρική ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο όπως έχει αποκαλύψει η ίδια θα τον ονομάσουν Γιάννη.

Η Μελίνα Μακρή και ο Φρανκ Λουβάρης μετρούσαν αντίστροφα να γίνουν για πρώτη φορά γονείς και πλέον είναι τρισευτυχισμένοι που ήρθε στον κόσμο ο γιος τους! Την ευχάριστη είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια μέσα από μια σειρά φωτογραφιών που δημοσίευσε μέσα από το μαιευτήριο στον λογαριασμό της στο instagram.

«New boy in town! 03/02/22 Μας αιφνιδίασες κ ήρθες νωρίτερα! Δεν το πιστεύουμε ακόμα ότι είσαι εδώ,ούτε ήμασταν προετοιμασμένοι για όλα αυτά που νιώσαμε για σένα! Σε λατρεύουμε! Μετά από μια απαιτητική εγκυμοσύνη, βίωσα μια πολύωρη γέννα που ήθελε φροντίδα, και είμαστε τόσο τυχεροί που ο γυναικολόγος μου @dr.lampros.dimolenis με πρόσεξε τόσο πολύ με καθησύχαζε σε όλη την πορεία και έβγαλε τον μικρούλη με ασφάλεια! Είσαι ο καλύτερος!
Επίσης ευχαριστώ τις μαίες μου:
@gwgwpat_ και τα κορίτσια του @mynewbabycenter για την βοήθεια κ ενημέρωση! Ευχαριστώ την μαιευτική κλινική @mitera.gr Να είστε καλά όλοι σας με υγεία κ αγάπη!
Μελίνα & Φράνκι» έγραψε στην ανάρτησή της η Μελίνα Μακρή.

Read More

And More