Γέννησε η Νίκη Λυμπεράκη!

Το μεγαλύτερο χαμόγελο στα χείλη της έχει από χθες η Νίκη Λυμπεράκη, καθώς έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι με προγραμματισμένο τοκετό. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open και ο σύζυγός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος πλέουν τις τελευταίες ώρες σε πελάγη ευτυχίας κρατώντας στην αγκαλιά τους τον γιο τους!

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας “On time” το μωρό γεννήθηκε με βάρος 3.800 και από το πλευρό της Νίκης Λυμπεράκη δεν έλειψε στιγμή ο σύζυγός της. Στο μαιευτήριο, κατά τη διάρκεια του τοκετού, τηρήθηκαν όλα τα μέτρα ασφαλείας για τον κορονοϊό σε μια χρονική στιγμή που στη χώρα μας τα κρούσματα συνεχώς αυξάνονται.

“Είναι και οι δύο πολύ ευτυχισμένοι και ανυπομονούν να επιστρέψουν στο σπίτι με το μωρό”, μετέφερε άνθρωπος από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού. Η γνωστή παρουσιάστρια ήταν ιδιαίτερα προσεχτική καθ’ όλη τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της και προσπάθησε να κρατήσει το ευχάριστο γεγονός όσο το δυνατόν περισσότερο μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Πάντως, από χθες το βράδυ που άρχισε να γίνεται γνωστή η χαρμόσυνη είδηση, το ζευγάρι δέχεται τις ευχές φίλων και συναδέλφων ενώ στο μαιευτήριο έχουν καταφθάσει ήδη τα πρώτα δώρα.

Να σας ζήσει!

Read More