Γέννησε πριν 2 μήνες και τώρα «λιώνει» στη γυμναστική!

Δυο μήνες δεν έχουν περάσει καλά καλά από τον ερχομό της πανέμορφης κορούλας της και η διάσημη σταρ του Χόλιγουντ ξεκίνησε τη σκληρή προπόνηση για να επιστρέψει στα κιλά της. Ο λόγος για την Kate Hudson, που στις αρχές του Οκτώβρη υποδέχτηκε την μικρή της πριγκίπισσα, καρπό του έρωτά της  με τον αγαπημένο της Danny Fujikawa.

Και ενώ η ζωή στο σπίτι και η καθημερινότητά της έχει αλλάξει με την Rani Rose Hudson Fujikawa να αποτελεί αναμφίβολα την προτεραιότητα όλων, σιγά σιγά η γνωστή ηθοποιός επιστρέφει στους ρυθμούς της και στις αγαπημένες της ασχολίες.

Φυσικά, δεν ξεχνά και την επιστροφή στις προπονήσεις, ώστε να χάσει τα κιλά που πήρε στη γέννα.  Στόχος της είναι να χάσει 12 κιλά περίπου ως την άνοιξη που θα ξεκινήσει τα γυρίσματα μιας νέας ταινίας.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram και έγραψε χαρακτηριστικά: «Εδώ είμαστε… Η ρουτίνα με το μωρό γίνεται όλο και πιο εύκολη και είμαι έτοιμη να αφιερώσω λίγο χρόνο σε εμένα και κυρίως στην υγεία μου. Ξέρω ότι μερικοί από εσάς είστε περίεργοι τι σημαίνουν όλα αυτά (ιδιαίτερα οι μητέρες, είτε δουλεύετε, είτε όχι). Είναι η μεγαλύτερη πρόκληση να προσπαθείς να φέρεις μια ισορροπία ανάμεσα στα παιδιά και τον προσωπικό χρόνο. Ας είμαστε όμως ειλικρινείς, τα παιδιά είναι πάντα η προτεραιότητά μας και δύσκολα βρίσκομαι χρόνο για εμάς. Έχω κάνει πάντως μεγάλη έρευνα γύρω από την υγεία και το ευ ζην και τώρα είμαι σε μια αποστολή: να επιστρέψω στα κιλά μου και να παραμείνει το σώμα μου υγιές».

 

Read More

And More