George Clooney – Amal Alamuddin: Εγκυμοσύνη αντί για διαζύγιο; Φήμες πως η δικηγόρος περιμένει δίδυμα!

Αυτό κι αν ήταν έκπληξη! Μετά τα δημοσιεύματα που τους θέλουν να παίρνουν διαζύγιο, φουντώνει η φημολογία πως τον Μάρτη η Amal Alamuddin και ο George Clooney θα γίνουν γονείς και μάλιστα σε… δίδυμα. Σιγήν ιχθύος συνεχίζει να κρατά το ζευγάρι, που αρνείται να σχολιάσει όλα όσα έχουν γραφτεί!

Πώς έχουν, όμως, τα πράγματα; Εδώ και καιρό κυκλοφορούσαν φήμες πως μετά το ρομαντικό γάμο τους στη Βενετία εμφανίστηκαν τα πρώτα σύννεφα. Σύμφωνα με το OK! Magazine μάλιστα οι δυο τους αν και αγαπούν ο ένας τον άλλον, αποφάσισαν να χωρίσουν και το διαζύγιό τους θα κόστιζε 300 εκατομμύρια δολάρια.

Όσο για το λόγο του χωρισμού; Πολλοί αναφέρουν πως ευθύνεται η άρνηση του George Clooney να αποκτήσει παιδί, κάτι που η Amal το θέλει πολύ!

Τώρα όμως, νέα σειρά από δημοσιεύματα φέρνει τα πάνω κάτω! Η “The Daily Star” με πηγή πληροφορίες από το Λίβανο, τόπο καταγωγής της Amal, αναφέρει πως η δικηγόρος όχι μόνο δεν χωρίζει, αλλά περιμένει και δίδυμα. Συγκεκριμένα δημοσίευμα από τον Λίβανο, ανέφερε πως η οικογένεια της Amal Alamuddin γνωρίζει πως το ζευγάρι θα αποκτήσει δίδυμα τον Μάρτη.

Για να δούμε τελικά τι θα γίνει;

Read More

And More