George Clooney – Amal Alamuddin: Είναι το πιο κομψό ζευγάρι! Μαζί στην επίσημη πρεμιέρα του διάσημου ηθοποιού – Φωτογραφίες

Είκοσι χρόνια μετά την αποχώρησή του από την τηλεοπτική σειρά ER, ο George Clooney επιστρέφει στη μικρή οθόνη αυτόν τον μήνα με μια μίνι σειρά έξι επεισοδίων, διασκευή του αντιπολεμικού μυθιστορήματος “Catch-22” του Joseph Heller. Η Amal Alamuddin συνόδευσε τον σύζυγό της στο Los Angeles για την avant premiere της τηλεοπτικής σειράς. Το ζευγάρι εμφανίστηκε πιασμένοι χέρι χέρι.

Για τη νέα αυτή έξοδο στο Hollywood, η καταξιωμένη δικηγόρος προσέλκυσε άλλη μια φορά τα βλέμματα με το πράσινο κοντό φόρεμα του οίκου Oscar de la Renta που αναδείκνυε τις γάμπες της, όπως έγραψε ο Τύπος. Ο σύζυγός της φορούσε μαύρο κοστούμι και λευκό πουκάμισο, ελαφρά ανοικτό στον λαιμό.

Σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Today”, ο Clooney είπε μεταξύ άλλων ότι τα δίδυμά του, η Ella και ο Alexander, που θα γιορτάσουν τα δεύτερα γενέθλιά τους στις 6 Ιουνίου, είναι “δύο εντελώς διαφορετικές προσωπικότητες”. Τα παιδιά είναι “αστεία και έξυπνα, είναι ευτυχισμένα, γελούν πολύ και τους αρέσει να κάνουν φάρσες, όπως να βάζουν φυστικοβούτυρο μέσα στα παπούτσια τους”.

Δες φωτογραφίες από τη χθεσινή βραδιά:

Φωτογραφίες: Splash / Ideal Image

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ-ΜΠΕ

Read More

And More