George Clooney – Amal Alamuddin: Ο παραμυθένιος γάμος τους στη Βενετία! Όλες οι λεπτομέρειες

Ο πιο περιζήτητος εργένης του Hollywood είναι πλέον παντρεμένος! Ο George Clooney ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με την εκλεκτή της καρδιάς του Amal Alamuddin, στη Βενετία. Στην ιδιωτική τελετή που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου βρέθηκαν πολλοί διάσημοι σταρ που άρχισαν να καταφθάνουν στην ιταλικη πόλη ήδη από την Παρασκευή.

Την Παρασκευή έφτασε και το ερωτευμένο ζευγάρι και μάλιστα πέρασε το πρώτου βράδυ στη Βενετία διασκεδάζοντας με φίλους. Η γνωστή δικηγόρος με τις δικές της φίλες και ο διάσημος ηθοποιός αντίστοιχα δείπνησε με τους δικούς του σε γνωστό εστιατόριο.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ BACHELOR PARTY ΤΟΥΣ

Την επόμενη μέρα ο γαμπρός πήρε πρωινό με την κολλητή του φίλη Cindy Crawford και τον σύζυγό της, Rande Gerber. Λίγες μόλις ώρες πριν γίνει το μυστήριο κι ενώ τα διεθνή μέσα είχαν πάθει μία σύγχυση για το αν θα γίνει όντως τότε ή την Δευτέρα. Ωστόσο, οι προετοιμασίες στο Palazzo Paapdopoli έδειχναν ότι ετοιμάζονται για την μεγάλη στιγμή του…



ΔΕΣ ΕΔΩ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΕΣ

Και η στιγμή που ο George Clooney ντύθηκε ξανά γαμπρός (δες εδώ την πρώτη φορά) έφτασε. Φόρεσε μαύρο κοστούμι και παπιγιόν και αναχώρησε από το ξενοδοχείο του ενώ όλοι πίστευαν ότι πηγαίνει για την πρόβα.

Η νύφη επέλεξε να φορέσει σατέν τουαλέτα του οίκου Stella McCartney και φυσικά έκλεψε τις εντυπώσεις. Η Amal είναι μια πολύ όμορφη γυναίκα έτσι κι αλλιώς!

Το ζευγάρι αναχώρησε με θαλάσσιο ταξί και τον George ακολούθησαν με σκάφη στα κανάλια της πόλης και οι διάσημοι φίλοι του αλλά και οι αστυνομικοί που φρόντιζαν για την ασφάλειά του. Φυσικά τα φλας τον paparazzi πήραν φωτιά. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Matt Damon, o Bill Murray, η Cindy Crawford, o Bono και η διευθύντρια της Vogue, Anna Wintour..


Bill Murray


Cindy Crawford

Μετά το μυστήριο ακολούθησε δεξίωση όπου απόλαυσαν σαμπάνια και πολέντα με άγρια μανιτάρια και προσούτο με σύκα.

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΞΙΩΣΗ

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και σήμερα, με ένα μεσημεριανό τραπέζι προς τιμήν των καλεσμένων του ζευγαριού ενώ δεν έχει ξεκαθαριστεί ακόμα αν θα ακολουθήσει τελικά και πολιτικός γάμος την Δευτέρα.

Read More

And More