George Clooney: Αυτές ήταν οι γυναίκες της ζωής του μέχρι να γνωρίσει την Amal Alamuddin

Ο γάμος του super star του Hollywood George Clooney έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον των μέσων ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο. Ο αστέρας της μεγάλης οθόνης παντρεύεται την εκκλεκτή της καριδάς του Amal Alamuddin στη Βενετία σε έναν παραμυθένιο γάμο με υπέρλαμπρους καλεσμένους.

Το γεγονός της… εξόδου ενός από τους τελευταίους άντρες στη showbiz από την εργένικη ζωή μας έκανε να αναρωτηθούμε. Πόσες ήταν οι μεγάλες και γνωστές στο κοινό σχέσεις του George; Ανακαλύψαμε μερικά πολύ ενδιαφέρονται στοιχεία, που ίσως σου διαφεύγουν.

Πρώτον – Ο George είχε παντρευτεί ξανά στο παρελθόν – το 1989 – και ο γάμος του κράτησε μόλις τέσσερα χρόνια. Μάλιστα είχε χαρακτηρίσει εκείνο το γάμο ως μεγάλο λάθος.

Δεύτερον – Μια από τις πρώτες του σχέσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας ήταν η σημερινή σύζυγός του John Travolta.

Τρίτον – Ο George είχε μια αδυναμία στις ηθοποιούς και τα μοντέλα, αφού οι περισσότερες σχέσεις του ήταν με γυναίκες από τους συγκεκριμένους χώρους. Μοναδική εξαίρεση, η γυναικά που κατάφερε να τον οδηγήσει αυτές τις ημέρες στο γάμο, αλλά και μια πανέμορφη σερβιτόρα από τη Γαλλία πριν από 15 χρόνια.

Και τώρα που τα γνωρίζεις όλα, ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δεις όλες τις γνωστές και… μακροχρόνιες σχέσεις του από το 1987 μέχρι σήμερα!

Read More

And More