George Clooney: «Αυτοτρολάρεται» και μας συστήνεται ως… ο σύζυγος της Amal! [video]

Μπορεί η σύζυγος του George Clooney να πήρε μετά το γάμο το επίθετό του και από Amal Alamuddin να έγινε Amal Clooney< όσο περνά ο καιρός όμως, η γνωστή δικηγόρος που ασχολείται με τον τομέα των ανθρώπινων δικαιωμάτων γίνεται όλο και πιο δημοφιλής… Ίσως και πιο αγαπητή από το χολιγουντιανό σταρ.

Με αφορμή λοιπόν, την αγάπη του κόσμου στο πρόσωπό της, ο George Clooney γύρισε ένα χιουμοριστικό video για καλό σκοπό και έκανε και… το παραπονάκι του για το πόσο δημοφιλής είναι πια η σύζυγός του.

Στόχος του ζευγαριού είναι να μαζευτούν χρήματα για το Ίδρυμα Clooney και έτσι αποφάσισαν να καλέσουν τον κόσμο να κάνει δωρεές και να κερδίσει ένα δείπνο με  τον George και την Amal στο σπίτι τους στη λίμνη Κόμο της Ιταλίας.

Έτσι, λοιπόν, ο γοητευτικότατος ηθοποιός εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα για να προσκαλέσει όλους εμάς σε ένα δείπνο στην βίλα του στο Κόμο. «Είμαι ο George Clooney και είμαι εδώ για να σας προσκαλέσω στην Ιταλία, με τη σύζυγό μου κι εμένα», λέει, αλλά ο σκηνοθέτης του έχει άλλη άποψη…

«Γεια, είμαι ο σύζυγος της Amal Clooney, George, και θα θέλαμε να σας προσκαλέσουμε στη λίμνη Κόμο», λέει με βαριά καρδιά και συνεχίζει λέγοντας πως: «οι τυχεροί θα συζητούν με την Αμάλ για τη δικαιοσύνη, ενώ εκείνος θα σερβίρει ήσυχα το δείπνο»!

Και κάπου εκεί, αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του και να δείξει τι αξίζει. Έτσι, ο Clooney αρχίζει να απαριθμεί τα κατορθώματά του: πως έχει βγει δύο φορές «ο πιο σέξι άντρας» του People, πως είναι ο Danny Ocean από τις ταινίες του Ocean, πως έπαιζε τον Νταγκ Ρος στην «Εντατική», αλλά συμμετείχε και στον Μπάτμαν! Ενώ, τέλος, ε μια ύστατη προσπάθεια να τραβήξει την προσοχή, επιστρατεύει τα μεγάλα μέσα αναφέροντας πως… «Εχω και το τηλέφωνο του σπιτιού του Μπραντ Πιτ, μπορώ να σας το δώσω»!

 

Read More

And More