George Clooney: Έμεινε 28 λεπτά γονατιστός μπροστά στην Amal… για την πρόταση γάμου!

Η πιο ρομαντική πρόταση γάμου… Ο George Clooney αποκάλυψε για πρώτη φορά πώς έκανε την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του Amal Alamuddin (νυν Clooney) και συγκίνησε. Όχι, ο ηθοποιός δεν διάλεξε κάποιο εξωτικό προορισμό ή κάποια εντυπωσιακή έξοδο, αλλά έμεινε γονατιστός μπροστά της για 28 λεπτά!

“Συνέβη ξαφνικά! Κατάλαβα σχεδόν από την αρχή της σχέσης μας ότι ήθελα να περάσω το υπόλοιπο της ζωής μου με την Amal! Όταν λοιπόν αποφάσισα να της κάνω πρόταση γάμου δεν ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει νωρίτερα. Απλά της το είπα ξαφνικά”, εξομολογήθηκε στο κανάλι CBS και τον Charlie Rose.
“Ήμασταν στο σπίτι μου στην Καλιφόρνια. Στο background ακουγόταν μουσική με τραγούδια που είχα επιλέξει για την περίπτωση. Τα είχα όλα μαζί μου και γονάτισα και της έκανα την πρόταση”, δήλωσε χαρακτηριστικά…

Τι έκανε η Amal; Σίγουρα ξαφνιάστηκε και άρχισε να αναφωνεί “Wow” και “Θεέ μου”, χωρίς να του απαντά και αφήνοντάς τον να παραμένει γονατιστός με το δαχτυλίδι στο χέρι για 28 λεπτά!
“Απλά στεκόμασταν έτσι. Στο τέλος δεν άντεξα και της είπα “άκου. Ξέρεις πως είμαι 53 ετών (52 ήμουν τότε), είμαι γονατισμένος εδώ και 28 λεπτά. Γι΄ αυτό πρέπει να μου δώσεις μια απάντηση γιατί θα πάθω εξάρθρωση γοφού”, ανέφερε.

Όσο για το αν σκέφτονται να κάνουν παιδιά; Το ζευγάρι δεν το έχει θέσει ακόμη στις προτεραιότητές του!

Δες το Video:

Read More

And More