George και Amal Clooney: Στο Παρίσι για να διαλέξουν παιδικά έπιπλα για τα μωρά!

Το καλοκαίρι περιμένουν τον ερχομό των δίδυμων παιδιών τους και ήδη ο George Clooney και η Amal επισκέφτηκαν τα πρώτα καταστήματα με βρεφικά είδη για να διαλέξουν την κούνια και τα έπιπλα για το παιδικό δωμάτιο.

Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα το λαμπερό ζευγάρι βρέθηκε στο Παρίσι και τα Cesar Awards, όπου έκαναν μια εντυπωσιακή εμφάνιση, και καθώς απολάμβαναν τις βόλτες πλάι στον Σηκουάνα, επισκέφτηκαν ένα από τα πιο όμορφα καταστήματα για μωρά στην πόλη του Φωτός. Πρόκειται για το κατάστημα Baudou που διαθέτει τα πιο σικ και εντυπωσιακά handmade έπιπλα για μωρά. Βρίσκεται πίσω από το μουσείο Ορσάι και είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που εδώ και πολλά χρόνια έχει πελάτες μεγάλα ονόματα της διεθνούς showbiz.

Έτσι, το ζευγάρι επισκέφτηκε το συγκεκριμένο μαγαζί και η Amal πήρε μια πρώτη εικόνα για σχέδια σε κούνιες και παιδικά έπιπλα. “Κοιτούσε κυρίως για παιδικά κρεβατάκια και έπιπλα”, αποκάλυψε υπάλληλος του καταστήματος στο People. “Η επίσκεψή τους ήταν μικρή, μόλις 20 λεπτών. Και οι δυο ήταν ευδιάθετοι, ρωτούσαν πληροφορίες για τα παιδικά έπιπλα και ήταν πολύ φιλικοί. Η Αμάλ μάλιστα είπε πως θα επικοινωνήσουν μαζί μας”, ανέφερε ο υπάλληλος.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έκλεισε ακόμη τα έπιπλα του παιδικού δωματίου, αλλά έμεινε πολύ ευχαριστημένο από την επίσκεψη στο συγκεκριμένο μαγαζί και πήρε μια γεύση από όλα όσα χρειάζεται για τα μωράκια ου έρχονται.



Read More

And More