Gerard Butler: Άναψε την Ολυμπιακή Φλόγα και τον ανακήρυξαν σε Επίτιμο Δημότη της Σπάρτης! Φωτογραφίες

Η τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας ολοκληρώθηκε πριν από λίγο στην Σπάρτη, με πρωταγωνιστή φυσικά τον Gerard Butler που ταξίδεψε από την άλλη άκρη του Ατλαντικού, προσκεκλημένος του Δήμου Σπάρτης και της Ρόης Δανάλη Αποστολοπούλου! Ο «Λεωνίδας» από την κινηματογραφική ταινία «300» έτρεξε ως λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020 και στη συνέχεια άναψε την φλόγα, ουρλιάζοντας στο κοινό… “This Is Sparta”, ενθουσιάζοντας τον κόσμο!

Η Σπάρτη στέλνει μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο, μέσω της κοινής πρωτοβουλίας της κυρίας Δανάλη – Αποστολοπούλου, ως επίτιμη Πρέσβης της Σπάρτης και του Δημάρχου Σπάρτης Πέτρου Δούκα. Ο Billy Zane, ο Gianni Nunnari, η Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου και ο Gerard Butler, έφεραν τη Δάδα με τη Φλόγα, μεταφέροντας περήφανα το μήνυμα πως η Ελλάδα μας, η ιστορία μας, ο πολιτισμός μας είναι πηγή έμπνευσης και οδηγός για το παρόν και το μέλλον.

Για πρώτη φορά, φέτος, η φλόγα πέρασε μέσα από την πόλη της Σπάρτης και ο Gerard Butler σε μία συμβολική διαδρομή είναι αυτός που άναψε τη Φλόγα στο άγαλμα του Λεωνίδα στη Σπάρτη.

Το TLIFE και ο φωτογράφος Πέτρος Χόντος βρίσκονται στην Σπάρτη και σου μετέδωσαν στιγμή στιγμή τι συνέβη σε αυτή τη σημαντική ημέρα!

Μια συγκλονιστική στιγμή παγκόσμιας προβολής για τη χώρα μας!

Μετά το τέλος της Λαμπαδηδρομίας, ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, αναγόρευσε τον Gerard Butler, τον Billy Zane, τον Gianni Nunnari σε Επίτιμους Δημότες της Πόλης της Σπάρτης, εν μέσω αποθέωσης από πλήθους κόσμου που χειροκροτούσε με ενθουσιασμό!

Ήταν μία βδομάδα διεθνούς προβολής για την Σπάρτη και την Ελλάδα με τη συμμετοχή διάσημων stars και παραγωγών του Hollywood. Παρά τις δύσκολες συγκυρίες που επικρατούν στο παγκόσμιο περιβάλλον η επίτιμη Πρέσβης της πόλης κα Ρόη Δανάλη – Αποστολοπούλου με τον Δήμαρχο Σπάρτης Πέτρο Δούκα, κατάφεραν να θέσουν τη Σπάρτη στο κέντρο του παγκόσμιου ενδιαφέροντος στέλνοντας ένα δυνατό μήνυμα αισιοδοξίας σε όλο τον κόσμο.

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία την εταιρεία ανελκυστήρων PANAGIOTIS Lifts Services.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More