Gerard Butler: Ποζάρει στο φακό του ΤLIFE λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή της Ολυμπιακής Φλόγας στη Σπάρτη! Φωτογραφίες

Με λευκή φόρμα και αθλητικά παπούτσια, ο διάσημος ηθοποιός Gerard Butler, που βρίσκεται από χθες το απόγευμα στη Σπάρτη θα είναι ένας από τους λαμπαδηδρόμους που θα μεταφέρουν την Ολυμπιακή φλόγα! Ο “Λεωνίδας” λίγο πριν ξεκινήσει η τελετή, πόζαρε στο φωτογραφικό φακό του ΤLIFE!

Ο «Λεωνίδας» από την κινηματογραφική ταινία «300» ήρθε στη χώρα μας προσκεκλημένος του Δήμου Σπάρτης και της Ρόης Δανάλη Αποστολοπούλου και σήμερα θα τρέξει ως  λαμπαδηδρόμος στην Τελετή Υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο 2020!

Ο χολιγουντιανός ηθοποιός θα τρέξει από τον Μυστρά ως την Σπάρτη κρατώντας στα χέρια του την Ολυμπιακή Φλόγα. Στο πλαίσιο της επίσκεψης αυτής, τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθεί μία σειρά δράσεων ιδιαίτερου συμβολισμού στη Σπάρτη που θα ενισχύσουν την προβολή της εικόνας της πόλης της Σπάρτης και της Ελλάδας, στέλνοντας ένα ηχηρό, διεθνές μήνυμα συνεργασίας, αλληλεγγύης και αισιοδοξίας για το κοινό καλό.

Δες τις φωτογραφίες του φωτογράφου του ΤLIFE Πέτρου Χόντου, ο οποίος βρίσκεται στην Σπάρτη και μεταδίδει όλα όσα συμβαίνουν!

Δες το βίντεο με τη ομιλία του διάσημου ηθοποιού ο οποίος είπε μεταξύ άλλων είπε πως νιώθει μεγάλη τιμή που βρίσκεται στη Σπάρτη και θα τρέξει κρατώντας την Ολυμπιακή φλόγα!

Ευχαριστούμε πολύ για την φιλοξενία την εταιρεία ανελκυστήρων PANAGIOTIS Lifts Services.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος για το TLIFE

Read More

And More