Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: Η εξομολόγηση για τη Μπέσσυ Μάλφα και τις κόρες του – Τι αποκάλυψε για το Μαύρο Ρόδο

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης στην εκπομπή «Ελένη» και στον δημοσιογράφο, Κωνσταντίνο Αρκά.

Ο γνωστός ηθοποιός, που φέτος θα πρωταγωνιστήσει στην νέα σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά, για την σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα και τις κόρες τους.

«Εγώ παίζω τον πατέρα της Ελισάβετ, της πρωταγωνίστριας που είναι καλόγρια. Ένας άνθρωπος λίγο βασανισμένος, πονάει που έδωσε το παιδί στο μοναστήρι, προσπαθεί να την φέρει πίσω, να μείνει με την μητριά της, την Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία δεν την θέλει», είπε αρχικά ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης.

Και πρόσθεσε: «Είπα το ναι σε αυτή τη δουλειά γιατί είναι μια δραματική σειρά και είχα κουραστεί με τις κωμωδίες, ήθελα να αλλάξω. 

Στη συνέχεια ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε για την οικογένεια του, τις κόρες του και την γυναίκα του, Μπέσσυ Μάλφα.

«Τις αποφάσεις μου για τη δουλειά δεν τις συζητάω με τη σύζυγο μου αλλά όταν είναι μεγάλο το δίλλημα σίγουρα θα ζητήσω τη γνώμη της. Η Μπέσσυ Μάλφα είναι ο άνθρωπος της ζωής μου» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με τις κόρες του, ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης είπε: «Οι κόρες μου δεν μας πολυζήτανε συμβουλές γιατί έχουν μεγαλώσει σε αυτό το χώρο και έχουν δει τα δύσκολα. Οι κόρες μας έχουν αποκτήσει εμπειρία μέσα από εμάς».

Read More

And More