Γερολυμάτος στο TLIFE: Ό,τι έχει συμβεί στον Ρουβά, έχει συμβεί και σε μένα από γυναικάρες, όχι κοριτσάκια!

Ο γνωστός και γοητευτικός τραγουδιστής, Γιώργος Γερολυμάτος, διαγωνιζόμενος του ”Dancing with the stars”, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο TLIFE, δηλώνει ”δεν έχω κανένα παράπονο από τη ζωή μου, δόξα τω Θεώ, μέχρι τώρα, ευλογημένος είμαι!”. Αποκαλύπτει για ποιον λόγο δεν θα διαγωνιστεί την Κυριακή στο σόου και μιλά για όλους και για όλα, όπως έχει μαθεί στη ζωή του, ντόμπρα και ειλικρινά!

Είναι ενεργό μέλος του διοικητικού συμβουλίου, του μη κερδοσκοπικού οργανισμού ΕΡΑΤΩ, που έχει Πρόεδρο την Δήμητρα Γαλάνη κι Αντιπρόεδρο τη Χαρούλα Αλεξίου και σαν στέλεχος του ΛΑΟΣ δηλώνει: ”Είμαι από τους λίγους στην πολιτική ζωή της Ελλάδας που δεν έχω φάει χρήματα”.

Πώς πήρατε την απόφαση να συμμετάσχετε στο ”Dancing”; ”Παρακινήθηκα από τον φιλανθρωπικό του χαρακτήρα, ο οποίος είναι πάρα πολύ σημαντικός, και από το γεγονός ότι, ήθελα να συμμετάσχω σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι πρωτόγνωρο για μένα, δεν είχα χορέψει ποτέ στην ζωή μου. Ήθελα πραγματικά να μάθω να χορεύω και το θεώρησα και τιμή μου που μέσα σε τόσους ”επώνυμους” Έλληνες που επέλεξαν και τους έκαναν πρόταση, ήμουν κι εγώ.”

Για ποιον λόγο δεν θα βρίσκεστε στο πλατώ την Κυριακή; ”Την Κυριακή αυτή δεν θα συμμετάσχω… Έχω ζητήσει άδεια γιατί έχω προγραμματισμένες συναυλίες, από το Σάββατο μέχρι και την Τρίτη, στην Γερμανία, στο Μόναχο, στη Βιέννη, στο Σαλτσμπουργκ και στο Γκρατσ και γυρίζω Πέμπτη. Έτσι, θ’ απουσιάσω για ένα επεισόδιο και θα βρίσκομαι στο αμέσως επόμενο. Δυστυχώς θα έχω λίγο χρόνο για να κάνω πρόβα για το επόμενο επεισόδιο, αλλά δεν πειράζει… Τουλάχιστον θα είμαι παρών, πρώτα ο Θεός, στο επόμενο. Ευτυχώς, για καλή μου τύχη, θα λείψω μόνο για ένα επεισόδιο!”

Έχετε άγχος στα live; ”Ενώ ποτέ στην ζωή μου σαν καλλιτέχνης δεν είχα άγχος, όταν τραγουδούσα, γιατί είναι αυτό που γνωρίζω και που κάνω όλη μου τη ζωή, εντούτοις το ”Dancing” μου δημιουργεί λίγο άγχος, γιατί έχω να παρουσιάσω μια χορογραφία και δεν θέλω να ξεχάσω κάτι. Παρόλα αυτά, το απολαμβάνω, είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και θα το κουβαλάω για όλη μου τη ζωή σαν μια ωραία ανάμνηση. Ξέρω ότι η πρόταση αυτή γίνεται μία φορά. Είναι κάτι που μου έκανε καλό και χάρηκα, που γνώρισα μια άλλη πλευρά τέχνης, την οποία πλέον θεωρώ κορυφαία.”

Ποιον θεωρείτε πιο αυστηρό κριτή; ”Ο πιο αυστηρός είναι ο κύριος Λάτσιος, γιατί δεν θέλει να αδικήσει κάποιον ή να δείξει ότι ”μαλακώνει” σε κάποια σημεία, που κάποιος διαγωνιζόμενος ζητά μια καλύτερη βαθμολογία. Πιστεύω ότι δεν το κάνει από κακή πρόθεση, αλλά λόγω του ότι είναι ο χαρακτήρας του τέτοιος. Εμένα μ’ αρέσει που υπάρχει ”κόντρα” μεταξύ των κριτών και δεν είναι η απόφαση πάντα ομόφωνη μεταξύ τους.”

Πώς είναι η σχέση σας με τους άλλους διαγωνιζομένους; ”Είναι πάρα πολύ καλή. Τα παιδιά μ’ αγαπάνε, όπως τα αγαπώ κι εγώ. Εγώ είμαι το παλιό καλό κρασί του σόου, γιατί είμαι ο μεγαλύτερος όλων. Ο Τρύφωνας Σαμαράς είναι επίσης μια άλλη νότα… Πιστεύω ότι εγώ κι ο Τρύφωνας είμαστε οι δύο διαφορετικές νότες του ”Dancing with the stars”. Όλοι είναι αξιόλογοι, σπουδαίοι και υπάρχουν κάποιοι ταλαντούχοι που θα φτάσουν στην τελική πεντάδα. Όμως, ανατρέπονται όλα με την αγάπη του κόσμου. Ας πούμε, είμαστε στο 7ο επεισόδιο κι εγώ, που ήμουν το outsider, είμαι ακόμα μέσα. Κανείς δεν περίμενε για μένα, ούτε κι εγώ, ότι θα φτάσω τόσο ψηλά με την αγάπη του κόσμου, τον οποίο ευχαριστώ και συνεχίζω με περισσότερη δύναμη! Τι ποιο συγκινητικό και σπουδαίο από την απόφαση του κόσμου;

Η απόφαση των κριτών είναι μια απόφαση 4 ανθρώπων και για μένα πιο σημαντική από την απόφαση τους, είναι εκείνη του κόσμου. Οι κριτές δεν έχουν προσπαθήσει να με κρατήσουν μέσα στο παιχνίδι, ούτε να με ευνοήσουν. Είναι χαμηλές οι βαθμολογίες που μου βάζουν. Η μόνη φορά, που πήρα κάτι άλλο πέραν του 5 και του 6 ήταν την προηγούμενη, με τα 4 εφτάρια. Εγώ προσπαθώ με τον δικό μου τρόπο. Εξάλλου χορεύω μ’ ένα δικό μου στυλ που ίσως λέγεται ”χορεύω περπατώντας και περπατάω χορεύοντας”, στυλ Γερολυμάτου, χιουμοριστικά… (γέλια)”

Πιστεύατε ότι θα σας έδιωχνε νωρίτερα ο κόσμος; ”Νόμιζα ότι θα με κρατούσαν για 2-3 επεισόδια και μετά θα έφευγα. Παρόλα αυτά, την αγάπη του κόσμου την ξέρω, την έχω δοκιμάσει και στις εκλογές, όταν βγήκα δημοτικός σύμβουλος. Μου έχει αποδείξει ότι με αγαπάει από το παρελθόν. Εξάλλου έχω μια μεγάλη ιστορία στο επάγγελμά μου σαν τραγουδιστής. Κοντεύω τα 37 χρόνια. Με το να μην έχω δώσει δικαιώματα, να μην έχω κάνει σκάνδαλα και να κρατάω μια γραμμή με χαμηλό προφίλ σε όλη μου τη ζωή, τώρα ανταμοίβομαι ξανά και εισπράττω την αγάπη του κόσμου. Γιατί εκείνος θέλει ανθρώπους σαν εμένα, με χαμηλό προφίλ, προσγειωμένους, αυθεντικούς και ανθρώπους που λένε την αλήθεια. Τα νέα παιδιά δεν με γνώριζαν σε σχέση με τις προηγούμενες γενιές. Χαίρομαι πολύ που μ’ αγαπάνε, και μάλιστα απέκτησα και φαν κλαμπ τώρα.”

Ποιος θέλετε ή πιστεύετε ότι θα φτάσει στον τελικό; ”Σίγουρα είναι ο Αργύρης Αγγέλου, Η Μπουλέ και η Μελέτη είναι πολύ καλές, ο Μαρτάκης. Όλα παίζονται… Μέσα στις εκπλήξεις όμως, είναι και ο Σαμαράς, τον οποίο αγαπάει πολύ και θέλει ο κόσμος, τον ζητάει. Ξέρετε αυτό το σόου είναι και ψυχαγωγικό, δεν είναι κάτι στο οποίο απλά ήρθαμε και διαγωνιζόμαστε. Όταν κάποιος κάθεται και βλέπει ένα σόου στην τηλεόραση, πρέπει για να τον κρατήσουμε, να του μείνει μια εικόνα από εμάς.

Ο ”αλήτης” ο Γερολυμάτος, είναι η άλλη πλευρά του σόου. Ένας τραγουδιστής που είναι κοντά στο κλείσιμο της καριέρας του, ένας άνθρωπος που όλα αυτά τα χρόνια είμαι δοκιμασμένος σε άλλα πράγματα και προσπαθώ να κάνω κάτι. Εφόσον, όμως, η παραγωγή ζητά την γνώμη και την ψήφο του κόσμου, αυτό ανά πάσα στιγμή μπορεί ν’ ανατρέψει τα πάντα!”

Τι έχετε να μας πείτε για την παρτενέρ σας, Φωτεινή Παπασταύρου και πώς είστε σαν μαθητής; ”Η Φωτεινή είναι ένα πολύ γλυκό πλάσμα και η πιο μικρή ηλικιακά από όλους. Απίστευτη χορεύτρια και σπουδαία χορογράφος, πολύ ανανεωμένη και πάρα πολύ έξυπνη. Έχει μια ιδιαίτερη αμεσότητα με μένα. Ξέρει πως θα μου περάσει κάποια πράγματα. Για τις χορογραφίες, υπάρχουν διχάζουσες γνώμες, αλλά πιστεύω ότι δεν μπορεί να μου βάλει δύσκολα πράγματα, γιατί ίσως να μην κατορθώσω να τα κάνω. Προσπαθεί όμως, να με βγάλει συμπαθητικό. Η συνεργασία μας είναι τέλεια. Εγώ σαν μαθητής, είμαι από τα καλύτερα παιδιά που υπάρχουν, είμαι πολύ γλυκός. Νευριάζω καμιά φορά, αλλά μου ”βάζει χέρι” εκείνη και δεν μιλάω γιατί είμαι καλό παιδί… (γέλια)”

Ο Γιώργος Γερολυμάτος είναι ο πρώτος που έκανε γυμνή φωτογράφιση στην Ελλάδα! ”Ναι, είμαι ο πρώτος, αλλά στις φωτογραφίες φαίνομαι ημίγυμνος. Η φωτογράφηση δημοσιεύτηκε στο πρωτοχρονιάτικο τεύχος του 1990 του Playboy. Ήμουν γυμνός κατά τη διάρκειά της, αλλά βάλαμε μια σκιά μετά στα απόκρυφα σημεία. Είχε γίνει μεγάλος ντόρος τότε και έγιναν 2-3 επανεκδόσεις του τεύχους. Ήταν μια εποχή που ήμουν και λίγο προχωρημένος στο μυαλό και γιατί να έλεγα όχι; Όταν έχεις καλό σώμα, είσαι μια χαρά άνθρωπος, γιατί να κρύψεις το σώμα και να μην το δείξεις; Είχαν φέρει δύο πολύ όμορφες κοπέλες που φωτογραφήθηκαν μαζί μου, μία Βραζιλιάνα και μία Δανέζα.”

Σας έχει φέρει ποτέ θαυμάστρια σε δύσκολη θέση; ”Μου έχουν τύχει διάφορα. Να με κλειδώσουν στο καμαρίνι, να μου την πέσουνε, δεν με άφηναν να μπω στο αυτοκίνητό μου. Τι δύσκολη θέση; Ό,τι έχει συμβεί στον Σάκη Ρουβά, έχει συμβεί και σε μένα στο παρελθόν πολλάκις. Κι από γυναίκες, όχι από κοριτσάκια. Γυναικάρες! Μέχρι εκεί που μπορούσα τις άφηνα, το αντιμετώπιζα ευχάριστα. Πάντα ήμουν ευγενικός με τις γυναίκες, δεν υπήρχε λόγος να μην είμαι! Τις σεβόμουν πάντα!”

Έχετε απατήσει ποτέ ή μήπως έχετε πέσει θύμα απιστίας; ”Δεν μπορώ να ξέρω, δεν έμαθα ποτέ κάτι τέτοιο. Εγώ έχω απατήσει τις προηγούμενες συντρόφους μου και θα μπορούσαν να μ’ έχουν απατήσει κι εκείνες. Δεν πιστεύω όμως, με τις γυναίκες που έκανα σχέση να μου συνέβη αυτό. Όσο ήμουν με μια κοπέλα, ήταν ”under control” η σχέση, πώς να με απατήσει; Αν μάθεις ότι σου έχουν κάνει κάτι τέτοιο, είναι σκληρό, θα αισθανθείς μειονεκτικά, λες ”κάτι τι έλειπε για να το κάνει”. Η απιστία προέρχεται από 2 πράγματα: ή έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου ο οποίος είναι λάθος κι εδώ ευθύνεσαι εσύ, αλλά δεν το ‘χεις καταλάβει, ή κάτι λείπει σ’ εκείνον από εσένα και πήγε με άλλη.”

Ο Γιώργος Γερολυμάτος είχε με την σύζυγό του 8 χρόνια δεσμό στο παρελθόν, χώρησαν, αλλά η αγάπη τους ήταν δυνατή και παντρεύτηκαν το 2000. Τι λέει ο ίδιος για τη σχέση τους;

”Είχαμε μια σχέση έντονη, είχαμε χωρίσει αρκετές φορές, πέρασε αρκετές δυσκολίες μαζί μου, γιατί ήταν μια εποχή που εγώ έκανα διάφορες ατασθαλίες και πέρασα από διάφορα στάδια σαν άντρας μέχρι να ωριμάσω.

Ό,τι έκανα, έκανα. Τώρα έχω αράξει στο λιμάνι μου. Tο κεφάλαιο της ατασθαλίας έκλεισε. Έπεισα τον εαυτό μου για κάποια πράγματα, δεν χρειάζεται να τα ξανακάνω. Ίσως ήταν και βλακείες, το στάδιο από το οποίο περνά ο άντρας για να πείσει τον εαυτό του ότι μπορεί να είναι ”γκόμενος”, ότι μπορεί ανά πάσα στιγμή να είναι επιβήτορας, να έχει όλο και περισσότερες γυναίκες. Όμως δεν κέρδισα τίποτα. Ούτε γαλόνια πήρα. Περάσαμε από αυτά τα στάδια, τώρα ανήκουμε κάπου όπου είμαστε καλύτερα, χωρίς όμως, να παύουμε να θαυμάζουμε το ωραίο! Όλα είναι εμπειρίες. Κάθε ρίζα στα μαλλιά μου, την οποία αφήνω για να την βλέπω και είμαι υπερήφανος, γιατί δεν βάφω τα μαλλιά μου, ή κάθε ρυτίδα στο πρόσωπό μου όσο κι αν φαίνεται, είναι εμπειρίες της ζωής, χαράσσονται και τις κουβαλάς μαζί σου.”

Ο έρωτας παραμένει το ίδιο ζωντανός μετά τον γάμο; ”Ο έρωτας ζωντανεύει κάθε μέρα που περνάει όλο και πιο πολύ. Εμείς ανανεωνόμαστε, έχουμε χιούμορ, είμαστε φίλοι, γελάμε, καλαμπουρίζουμε, περνάμε καλά. Κάνουμε σεξ όταν θέλουμε κι οι δύο, δεν πιέζει ο ένας τον άλλο και είναι σημαντικές οι στιγμές αυτές. Δεν την πίεσα ποτέ, δεν με πίεσε ποτέ. Δηλαδή οι αποφάσεις είναι από κοινού κι όταν υπάρχει αυτή η ισορροπία είναι καταπληκτική η σχέση.

Δεν μπορείς να πεις στη γυναίκα ”έλα να κάνουμε σεξ, τώρα”, επειδή σου ήρθε εσένα ή το αντίθετο, να σε πάρει μια γυναίκα από τα αφτί, να σου πει ”έλα σήκω από την καρέκλα και πάμε να…”. Το θέμα του σεξ είναι ένα σπουδαίο κομμάτι της ζωής μας και πολλές φορές αποφεύγουμε να συζητήσουμε, αλλά είναι το πιο υγιές πράγμα, ειδικά όταν μιλάς ανοιχτά γι’ αυτό. Όταν αγαπάς έναν άνθρωπο κι είσαι μαζί του, δεν υπάρχει ντροπή και δεν θα έπρεπε ούτε αναστολές να υπάρχουν. Για να γίνει όμως και ωραίο, πρέπει να επιλέγουμε το κατάλληλο timing, έτσι ώστε να υπάρχει και κορύφωση κι από τις δύο πλευρές κι όχι απλά ν’ ανοίγουν και να κλείνουν πόδια. Είναι μια πολύ σπουδαία στιγμή, και πρέπει να γίνεται όταν από κοινού θέλει και μπορεί το ζευγάρι.”
Επιπλέον, έχει μια κορούλα 3 ετών, την Ιλεάνα, της οποίας η φωνούλα γέμιζε τον χώρο όση ώρα γινόταν η συνέντευξη! ”Όταν κάνεις ένα παιδί σε μεγάλη ηλικία αλλάζει η ζωή σου προς το καλύτερο. Παίρνεις δύναμη γιατί ξεκινάς ξανά τη ζωή σου από την αρχή, θα πρέπει το παιδί να μεγαλώσει, εσύ πρέπει να αποκτήσεις υπευθυνότητα. Μόνο η παρουσία ενός προσώπου που προσετέθη στην οικογένεια, μόνο που βλέπεις αυτό το πλασματάκι δίπλα σου και περιμένει από σένα, αποκτάς ευτυχία, θαλπορή και ψυχική ηρεμία. Κυρίως το τελευταίο, παρόλο που είναι διαβολάκι και δεν αφήνει λεπτό την μαμά της ήσυχη, όλο ζουρ ζουρ ζουρ είναι όλη μέρα. Μαμουνάκι μεγάλο είναι αυτό”, δήλωσε ο ”χαζομπαμπάς” Γιώργος!
Είστε υπέρ ή κατά των αισθητικών επεμβάσεων στις γυναίκες; ”Είμαι υπέρ της αισθητικής παρέμβασης στις γυναίκες, αλλά όχι κατά κόρον, να μην το παρακάνουν. Είναι μερικές σαν το φάντασμα της όπερας. Κάνουν πλαστικές και γίνονται σαν τέρατα, με χείλη σαν της Νταίζη Ντακ , με μάτια πρησμένα, δεν ξεχωρίζεις ζυγωματικά από μάγουλα. Κι έτσι βλέπεις κάτι πρόσωπα παραμορφωμένα κι από κάτω, κάτι σώματα ερρείπια.

Πιστεύετε ότι μπορεί να κερδιθεί ο χρόνος από ένα γιατρό ή να εξαφανιστούν όλα τα σημάδια του χρόνου; Είναι το μοναδικό πράγμα που ο άνθρωπος δεν θα καταφέρει ποτέ να κερδίσει. Το μόνο που καταφέρνει είναι μια ”καραγκιοζίστικη” παράταση. Είμαι υπέρ των διορθωτικών. Να φτιάξεις λίγο τη μύτη σου, λίγο το στήθος αν πέφτει, μια λιποαναρροφησούλα. Αλλά όχι υπερβολικά πράγματα. Η σύζυγός μου δεν έχει κάνει κάποια. Ακόμη είναι κούκλα, δεν έχει πρόβλημα, αλλά αν τυχόν χρειαστεί κάτι, αργότερα, δεν είμαι κατά.

Σχετικά με τους ομοφυλόφιλους… ”Οι γκέι και οι λεσβίες είναι μέσα στη ζωή μας. Ο καθένας στο κρεβάτι του κάνει ό,τι θέλει, είμαστε όλοι επί ίσοις όροις. Πολλοί γκέι είναι φίλοι μου, τους αγαπώ και μ’ αγαπούν. Δεν είναι ιδιαιτερότητα αυτό ρε παιδιά. Ιδιαιτερότητα είναι το να ασχολείσαι από το πρωί μέχρι το βράδι με το τι κάνουν οι άλλοι. Εγώ ας πούμε, γεννήθηκα αρσενικό 100%, κάποιος άλλος μπορεί να αισθάνεται γυναίκα, σε κάποια μπορεί ν’ αρέσει να πηγαίνει με γυναίκες. Κανένα απολύτως πρόβλημα, εφόσον δεν ενοχλεί.”

Τι μπορεί να σας βγάλει εκτός εαυτού; ”Υπάρχουν άνθρωποι που δεν τους πείραξα ποτέ κι είχαν κακή πρόθεση απέναντί μου. Επίσης με πειράζει η παραπληροφόρηση του κόσμου, τα σκάνδαλα, δεν μ’ αρέσει να σχολιάζω ή ν’ ακούω να σχολιάζουν την προσωπική ζωή άλλων. Ζω σ’ ένα άλλο ”κανάλι” στο οποίο μ’ αρέσουν οι άνθρωποι που είναι straight! Η λέξη αυτή, μου πάει πάρα πολύ! ”Straight, straight, straight”. Εγώ και στο ”Dancing” ακόμα λειτουργώ έτσι. Μπαίνω αυθεντικός, βγαίνω αυθεντικός. Και στους κριτές είπα αν προσέξατε, μην μου βάλουν πιο ψηλό βαθμό και πάθω τίποτα. Έχω μάθει στα 5άρια και στα 6άρια. Ήταν σαν να τους έλεγα ”βαράτε εσείς με τα 5άρια. Ξαναβάλτε 6. Ο κόσμος με κρατάει!”

Επιπλέον, δεν μ’ αρέσει η αχαριστία. Είναι από τα χειρότερα που μπορεί να σου κάνουν. Να κάνεις ένα καλό σε κάποιον, να του δώσεις σε μια δύσκολη στιγμή μια χείρα βοηθείας και να μην γυρίσει, όχι ένα ποτήρι νερό να σου δώσει, να μην πει ούτε μια κουβέντα. Λένε ότι, ακόμα και η κότα όταν πίνει νερό, μετά σηκώνει το κεφάλι ψηλά, κοιτάζει τον Θεό και λέει ”ευχαριστώ”. Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και οι άνθρωποι. Να μην είμαστε αχάριστοι και αγνώμονες. Ο άνθρωπος το μοναδικό πράγμα που παίρνει μαζί του όταν πεθαίνει, είναι το ήθος και η αξιοπρέπειά του. Ούτε τα λεφτά ούτε τα υλικά αγαθά. Στις μνήμες των ανθρώπων καταγράφεται αυτό που χάραξες με την ζωή σου.


Οικονομική κρίση…
”Όλους μας έχει επηρεάσει, δεν μπορώ λοιπόν, να πω ότι δεν έχει επηρεάσει κι εμένα. Πρώτα από όλα, τα νυχτερινά κέντρα κλείνουν άρδην το ένα πίσω από το άλλο, γιατί δυσκολεύονται να συντηρηθούν. Ο κόσμος δεν έχει το μυαλό στην διασκέδαση, σε λίγο δεν θα έχει χρήματα. Υπάρχει πολύ μεγάλο πρόβλημα που τείνει να γίνει μεγαλύτερο. Για εμάς που είχαμε μια πορεία, βάλαμε κάποια χρήματα στην άκρη κι έχουμε δει και κάποια άλλα πράγματα, εντάξει, θα την βγάλουμε. Εγώ λυπάμαι τα νέα παιδιά, που σπουδάζουν, παίρνουν πανεπιστημιακά διπλώματα και μένουν αδιόριστα, χωρίς δουλειά, χωρίς καμία τύχη σ’ αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα. Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της!

Είμαι πάρα πολύ ρεαλιστής. Βλέπω τα πράγματα όπως έχουν, χωρίς συν και πλην. Δεν ήμουν ποτέ ονειροπόλος πιστεύω όμως ακράδαντα, κι αυτό μου δίνει δύναμη, στις καλές στιγμές που πάντα έρχονται στον άνθρωπο μετά από κάποιες δυσκολίες. Πιστεύω πάρα πολύ σε μια ανώτερη δύναμη που λέγεται Θεός, είτε είναι Βούδας, είτε Μωάμεθ, είτε Αλλάχ ή οτιδήποτε άλλο, είναι πολύ ωραίο να έχεις πίστη, γιατί όταν έχεις αντλείς δύναμη από εκείνη. Το ‘χουμε ανάγκη.”

Επόμενα επαγγελματικά βήματα;
”Ετοιμάζω μια δουλειά με τραγούδια που αγάπησα και θα ήθελα να τα ξαναπώ, τα οποία είναι ερωτικά από το παρελθόν. Από Βοσκόπουλο, Διονυσίου, Καζαντζίδη, από την εποχή του παλιού καλού ελληνικού τραγουδιού και του χρυσού ελληνικού κινηματογράφου. Θα φτιάξω λοιπόν μια λίστα από δικές μου επιλογές, θα κάνω τις διασκευές τους και ο δίσκος θα λέγεται ”Αυτά που ήθελα να πω”. Πιστεύω πολύ στις αλλαγές και τις καινούριες ενορχηστρώσεις των κομματιών, στο come back δηλαδή, παρά στα πολύ νέα τραγούδια, γιατί όπως βλέπετε, υπάρχει υπερπαραγωγή τραγουδιών σήμερα τα οποία δεν γίνονται εύκολα επιτυχίες. Ευελπιστώ μέσα στο καλοκαίρι να έχουν ολοκληρωθεί οι ηχογραφήσεις και τον Σεπτέμβριο να κυκλοφορήσει. Θα κάνω επίσης, αρκετές συναυλίες το καλοκαίρι, σε όλους τους χώρους των δήμων και σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας.”

Read More

And More