Γη της Ελιάς – Βασίλης Αθανασόπουλος: «Είναι πολύ ωραίο να μην κοιμάσαι τα βράδια με μόνη παρέα το μαξιλάρι σου»

Ο γοητευτικός Βασίλης Αθανασόπουλος εισέβαλε στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Γη της Ελιάς» όπου ενσαρκώνει τον νέο έρωτα της Μυρτάλης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Hello και τη Σόνια Μαγγίνα μαζί με την συμπρωταγωνίστριά του Αφροδίτη Λιάντου και μίλησε για τη συμμετοχή του στο σήριαλ του Mega, για τα επαγγελματικά του όνειρα και τον… έρωτα. 

Πώς νιώθεις που είσαι πλέον κομμάτι ενός επιτυχημένου καθημερινού σήριαλ;

Χαίρομαι φυσικά. Η επιτυχία της σειράς είναι το αποτέλεσμα της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται και σίγουρα μου έδωσε μια καθαρή εικόνα. Δεν είχα απλά ένα σενάριο στα χέρια μου που δεν ήξερα πώς θα πραγματωθεί. Η επιτυχία από μόνη της ωστόσο δεν είναι τόσο μεγάλο ζητούμενο όσο το εργασιακό περιβάλλον και το συγκεκριμένο είναι εξαιρετικό, υπάρχει μεγάλη χημεία μεταξύ όλων των συντελεστών. Το «περνάμε καλά κι αυτό βγαίνει προς τα έξω» στην περίπτωση μας ισχύει 100%.

Παρακολουθούσες τη σειρά πριν γίνεις μέρος της;

Είχα δει αρκετά επεισόδια ώστε να καταλάβω πως πρόκειται για μια πολύ καλογυρισμένη σειρά. Ωστόσο, η κολλητή μου τη βλέπει φανατικά, οπότε ήξερα τα πάντα για την ιστορία.

Πώς αντέδρασε η κολλητή σου όταν της είπες ότι μπαίνεις στο σήριαλ;

Μου έλεγε συνεχώς «Δεν το πιστεύω, αποκλείεται, μου κάνεις πλάκα». Μετά της έστειλα μια φωτογραφία από τα γυρίσματα με τα παιδιά κι εκεί με πίστεψε!

Τι φιλοδοξίες έχεις;

Δεν έχω πάντως την επιθυμία να παίξω στο Hollywood! Πέρα από την πλάκα, είναι δύσκολο να κάνει κάποιος διεθνή καριέρα, δεν υπάρχει ως σκέψη στο μυαλό μου. Μου αρέσει άλλωστε να δουλεύω στη γλώσσα μου. Ο λόγος είναι πολύ σημαντικό κομμάτι για τον ηθοποιό. Γενικά, δεν έχω μεγάλες φιλοδοξίες, πηγαίνω βήμα βήμα.

Με τον έρωτα πώς τα πας;

Είναι πολύ ωραίο να μην κοιμάσαι τα βράδια με μόνη παρέα το μαξιλάρι σου.

Read More

And More