Για πέμπτη φορά μπαμπάς ο Jude Law – Δες την 23χρονη τραγουδίστρια που περιμένει το παιδί του

Πατέρας για πέμπτη (!) φορά θα γίνει σε λίγους μήνες ο Jude Law. Ο διάσημος ηθοποιός του Χόλιγουντ μετά από μια μικρή ερωτική “περιπέτεια” που είχε στην Τσεχία με 23χρονη τραγουδίστρια και συνθέτη θα αποκτήσει ένα ακόμη παιδί.
Η σχέση του με την 18 χρόνια νεότερη του Catherine Harding, γνωστή και ως Cat Cavelli κράτησε λίγο. Ο έρωτάς τους ήταν δυνατός, αλλά οι δυο τους αποφάσισαν να χωρίσουν. Η εγκυμοσύνη της όμως τους φέρνει και πάλι κοντά. Η Cat είναι ήδη πέντε μηνών έγκυος και τόσο εκείνη, όσο και ο πρωταγωνιστής από την ταινία Σέρλοκ Χολμς θέλουν να κρατήσουν το μωρό.

Έτσι και θα γίνει, εκείνος ανακοίνωσε και επίσημα ότι θα γίνει πατέρας για πέμπτη φορά και η Cat δήλωσε ενθουσιασμένη που θα αποκτήσουν μαζί ένα μωρό, παρόλο που δεν είναι πια ζευγάρι.

Ένα ακόμη παιδί, άλλωστε, είναι χαρά για τον Jude Law που έχει ήδη τέσσερα!
Ο γνωστός ηθοποιός έχει δυο γιους τον 18χρονο Rafferty, τον 12χρονο Rudy και την 13χρονη Iris με την πρώην σύζυγό του Sadie Frost (χώρισαν το 2003 και μοιράζονται την κηδεμονία τους), αλλά και μια 5χρονη κόρη, την Sophia. Η Sophia μάλιστα είναι το παιδί που απέκτησε μετά από ένα σύντομο φλερτ το 2008 με το μοντέλο Samantha Burke.

Θα πάει άραγε και για το έκτο παιδί…

Read More

And More