Για τρίτη φορά σε κλινική αποτοξίνωσης ο Ben Affleck!

Σε κλινική αποτοξίνωσης στο Μαλιμπού βρίσκεται μετά από προτροπή της πρώην συζύγου του Jennifer Garner, ο Ben Affleck. Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός και πατέρας τριών παιδιών, μετά το χωρισμό του με την Jennifer φαίνεται πως έχει πάρει την κάτω βόλτα. Αυτή, μάλιστα, είναι η τρίτη φορά που μπαίνει σε κλινική αποτοξίνωσης.

Το πρώην αγαπημένο ζευγάρι του Χόλυγουντ αποφάσισε να χωρίσει το 2015, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε ανάμεσα στον ηθοποιό και την νταντά των παιδιών του! Τα πράγματα έγιναν πολύ πιεστικά για το πρώην ζευγάρι και ο Ben βρέθηκε σε δεινή θέση. Το 2017 μπήκε σε πρόγραμμα αποτοξίνωσης από το αλκοόλ, κάτι που είχε γίνει και το 2001 και τώρα είναι η τρίτη φορά που το παλεύει.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, η Jennifer Garner ήταν που επέμεινε αυτήν τη φορά να μπει στην κλινική «The Canyon» στο Μαλιμπού. Το TMZ μάλιστα, αναφέρει πως η πρώην γυναίκα του τον ικέτευσε να ακολουθήσει τη θεραπεία κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο Pacific Palisades.

Το «X17online» δημοσίευσε και video με τον Ben Affleck και της Jennifer Garner την ώρα που έφθαναν στην κλινική με το αυτοκίνητό τους. Ο Ben έδειχνε να είναι ιδιαίτερα καταβεβλημένος, ενώ η Jennifer στάθηκε στο πλευρό του δίνοντάς του κουράγιο!

Δες το Video:

 

 

Read More

And More