Γιαγιά από την κόρη της Όλγα θα γίνει η Άντζελα Δημητρίου! Οι ευχές στο facebook

Αυτή η χρονιά φαίνεται πως είναιι ιδιαίτερα τυχερή για την Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της Όλγα! Σε λίγες ημέρες η Όλγα θα ντυθεί νυφούλα στον Άγιο Κωνσταντίνο στη Γλυφάδα στο πλευτό του αγαπημένου της Φώτη Λόση! Αλλά υπάρχει και άλλο χαρμόσυνο νέο/

Όπως φάνηκε από το προφίλ της Όλγας στο facebook είναι έγκυος και έχει ήδη αρχίσει να πέρνει και σίδηρο για να ενισχύσει τον οργανισμό της! Η κόρη της Άντζελας δημοσίευσε στο προφίλ της στο facebook τη διατροφή που πρέπει να κάνει στην κατάστασή της και δέχθηκε από κάτω ευχές τις οποίες και δέχθηκε με ευχαρίστηση.

Η Όλγα περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της όχι μόνο λόγω της εγκυμοσύνης της αλλά και γιατί μετά από 10 χρόνια σχέσης θα παντρευτεί τον αγαπημένο της. Η Όλγα και ο Φώτης είναι ζευγάρι πάνω από δέκα χρόνια και είναι πολύ ταιριαστοί, πολύ αγαπημένοι και φουλ ερωτευμένοι. Και μπορεί η Άντζελά να δηλώνει πως το μόνο που τη νοιάζει είναι να περνάει καλά η κόρη της αλλά η ίδια αγαπάει πολύ το γαμπρό της και οι δυο τους έχου γίνει καλοί φίλοι!

Η Όλγα είχε δηλώσει πριν λίγους μήνες στην εφημερίδα Secret: “Είμαστε μαζί πάνω από δέκα χρόνια.Μου αρέσει που είναι ειλικρινής, δοτικός,αποφασιστικός κι εργατικός! Είναι ο άντρας της ζωής μου. Είμαστε αρραβωνιασμένοι έξι χρόνια”

Η ανάρτηση της Όλγας

και η αποδοχή της ότι είναι έγκυος

Το TLIFE της εύχεται με το καλό!

Read More

And More