Γιάνης Βαρουφάκης: Η τρυφερή σχέση με την όμορφη κόρη του Ξένια που ζει στην Αυστραλία! Φωτογραφίες

Μπορεί ο Υπουργός Οικονομικών να έχει μια όμορφη ζωή εδώ στην Ελλάδα, με την οικογένειά του να παίζει πρωταρχικό ρόλο στη ζωή του, όμως η σκέψη του δεν σταματά να βρίσκεται στην Αυστραλία και συκεριμένα στο Σίδνεϊ, που ζει η 10χρονη κόρη του Ξένια.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης (ο ίδιος ζητά να γράφεται έτσι το όνομά του) πριν από τον γάμο του με την Δανάη Στράτου ήταν ξανά παντρεμένος κι απέκτησε μια όμορφη κόρη. Και η εικαστικός σύζυγός του, έχει δύο παιδιά το Νικόλα και την Εσμεράλντα, τα οποία έχουν άριστες σχέσεις με τον νέο Υπουργό.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης δίνει πάντα προτεραιότητα στην κόρη του Ξένια, ενώ μιλά μαζί της καθημερινά κι ατελείωτες ώρες μέσω Skype. Mε την μητέρα της Ξένιας αποφάσισε να χωρίσει μετά 10 χρόνια γάμου, όταν εκείνη έμεινε έγκυος. Αν και προσπάθησαν να μείνουν μαζί για το καλό του παιδιού, δεν λειτούργησε. Αν κι εκείνη είναι ελληνικής καταγωγής, αλλά με περισσότερες ρίζες στην Αυστραλία, αποφάσισε να πάρει την Ξένια και να επιστρέψει στην Αυστραλία.

Ωστόσο η μικρούλα επικέπτεται συχνά τον πατέρα της και την Ελλάδα αν και ακόμη δεν έχει μάθει καλά ελληνικά. Τα διδάσκεται όμως και είναι σε καλό δρόμο! Με τη Δανάη Στράτου, η Ξένια έχει πολύ καλές σχέσεις. Ο Γιάνης Βαρουφάκης μιλά και στο blog του για εκείνη!

Ο υπρήφανος πατέρας έχει δημοσιεύσει σε προσωπικό του λογαριασμό στα social media, φωτογραφίες της κόρης του, Ξένιας!

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164