Γιάννα Αγγελοπούλου: Lady in red στις συναντήσεις με τον Πρόεδρο της Κίνας! [pics]

Μετά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κίνα, ακολούθησε η επίσκεψη του Προέδρου της Κίνας, Σι Τζινπίνγκ στη χώρα μας και φυσικά το επίσημο δείπνο στο Προεδρικό Μέγαρο από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο. Το «παρών» στο δείπνο έδωσαν εκτός από την πρώτη κυρία Μαρέβα Μητσοτάκη (δες εδώ) και επώνυμες κυρίες από τον επιχειρηματικό κόσμο.

Στο επίσημο δείπνο παρευρέθηκαν και η Πρόεδρος του Συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η Μαρίνα Πατούλη και η Ευγενία Μανωλίδου, οι οποίες συνόδευσαν τους συζύγους τους, Γιώργο Πατούλη και Άδωνι Γεωργιάδη.

Ανάμεσά τους ήταν και η Γιάννα Αγγελοπούλου που φυσικά τράβηξε πάνω της τα φωτογραφικά φλας με το total red outfit της. Επιλέγοντας ένα κόκκινο satin ταγέρ με σακάκι που έχει εντυπωσιακά κουμπιά, maxi φούστα και γόβες στο ίδιο χρώμα, η κα Αγγελοπούλου ήταν αναμφίβολα μέσα στις πιο καλοντυμένες κυρίες της βραδιάς.

Λίγες ώρες νωρίτερα, όμως, η Γιάννα Αγγελοπούλου έκανε μια ακόμη εντυπωσιακή εμφάνιση και πάλι στα κόκκινα στο γεύμα που παρέθεσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε εστιατόριο στο Διόνυσο! Η κα Αγγελοπούλου επέλεξε ένα κουστούμι σε κόκκινο χρώμα με σακάκι που έχει ρίγες και crop παντελόνι. Το συνδύασε με μια birkin bag, Hermes και nude γόβες.

 

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More