Γιάννα Αγγελοπούλου: Με chic lady look στη συνάντηση με τον Προκόπη Παυλόπουλο!

Στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε η Γιάννα Αγγελοπούλου για να συναντηθεί με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, ως Πρόεδρος της Επιτροπής «Ελλάδα 2021». Η συνάντησή τους έγινε με πολύ δημιουργική διάθεση και φυσικά η Γιάννα Αγγελοπούλου έκλεψε τις εντυπώσεις με το ultra chic σύνολό της!

Η κα Αγγελοπούλου επέλεξε ένα tweed φόρεμα σε midi γραμμή με red details και high neck σχέδιο και ήταν υπέρκομψη.

Ο Προκόπης Παυλόπουλος την υποδέχτηκε θερμά και μετά το τέλος της συνάντησης ανέφερε χαρακτηριστικά: «Οι Έλληνες μπορούμε να κάνουμε πολλά, αρκεί να το πιστεύουμε και να είμαστε ενωμένοι στα μεγάλα και σημαντικά» και ανέφερε ότι το έργο της Επιτροπής δεν μένει μόνο στην ιστορική καταγραφή της Εθνεγερσίας, αλλά μελετά βαθύτερα την ελληνική Ιστορία και προσφέρει διδάγματα για το μέλλον, ενώ ταυτόχρονα μας βοηθά να αντιληφθούμε ως Λαός και ως Έθνος ποιος είναι ο προορισμός μας.

Από την πλευρά της, η κ. Αγγελοπούλου ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας για την θερμή υποδοχή και το ενδιαφέρον του για το έργο της Επιτροπής, τονίζοντας, ότι «πρόκειται για μια υπόθεση, που μας αφορά όλους, που μας ενώνει όλους, που είναι ευθύνη όλων μας».

Φωτογραφίες: Papadakis Press

Read More

And More