Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Έγιναν ”Άνω… κάτω” με τους φίλους τους στο πλευρό τους!

Μία μεταμορφωμένη Μαρία Κορινθίου, παρακολούθησαν χθες οι επώνυμοι φίλοι του ζευγαριού και οι συνάδελφοι τους που βρέθηκαν στο Θέατρο Βεάκη για την επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Άνω… κάτω”. Στην παράσταση η Μαρία Κορινθίου ακολουθεί τις σκηνοθετικές οδηγίες του συζύγου της Γιάννη Αϊβάζη με τον οποίο συμπρωταγωνιστεί.

Οι καλοί φίλοι της ηθοποιού, Παύλος Σταματόπουλος, Έλλη Κοκκίνου και Σίσσυ Χρηστίδου δεν θα μπορούσαν να λείψουν από την πλατεία του Θεάτρου Βεάκη.

Ο Γιάννης Αϊβάζης μετά το τέλος της παράστασης έδωσε τα συγχαρητήρια του στην συνάδελφο και σύζυγό του με ένα τρυφερό φιλί που κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός.

/

Το θεατρικό έργο “Άνω… κάτω”, που παρουσιάζεται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο Θέατρο Βεάκη, έχει γράψει ο Δημήτρης Μητρόπουλος. Μαζί με το ζευγάρι παίζουν οι ηθοποιοί Δημήτρης Μενούνος, Κατερίνα Μάντζιου, Μαρκέλλα Παππά, Κατερίνα Βαλμάκη και Κώστας Φραγκολιάς.

Δες ποιοι επώνυμοι στήριξαν χθες το ζευγάρι με την παρουσία τους.


Η Έλλη Κοκκίνου

Τζένη Μπότση – Σίσσυ Χρηστίδου


Ο Γιάννης Αϊβάζης με τον συμπρωταγωνιστή της συζύγου του στην σειρά “Όρκος Σιωπής”, Παναγιώτη Μπουγιούρη. Τον ηθοποιό συνόδευσε στο θέατρο η μητέρα του.


Το παρών έδωσε και ο Τρύφωνας Σαμαράς.

Το ζευγάρι με την Αντιγόνη Γλυκοφρύδη.


Δημήτρης Μενούνος – Γιάννης Αϊβάζης – Αγγελική Δαλιάνη – Παναγιώτης Μπουγιούρης.


Η Θωμαή Απέργη


Πέτρος Ίμβριος.


Ο Γιώργος Μανίκας με τη σύζυγό του Έλλη Γελεβεσάκη.


Η Σόφη Πασχάλη με την Κλέλια Πανταζή.

Το παρών έδωσε και η παρουσιάστρια του Alpha Κωνσταντίνα Σπυροπούλου (δες εδώ περισσότερες λεπτομέρειες).

Read More

And More