Site icon TLIFE

Γιάννης Αϊβάζης – Μαρία Κορινθίου: Η φωτογραφία με την κόρη τους Ισμήνη από το Λονδίνο ανήμερα των Χριστουγέννων

Μακριά από την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα στο Λονδίνο επέλεξαν να περάσουν τα φετινά Χριστούγεννα ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου και την κόρη τους Ισμήνη

Οι τρεις τους έχουν χτίσει μια πολύ όμορφη σχέση και απολαμβάνουν την κάθε τους στιγμή ως οικογένεια. Τα ταξίδια μάλιστα, είναι κάτι που αγαπούν πολύ τόσο ο Γιάννης Αϊβάζης με την Μαρία Κορινθίου, όσο και η κόρη τους Ισμήνη γι΄αυτό και όποτε βρίσκουν χρόνο πραγματοποιούν μικρές αποδράσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Αυτή τη φορά, επέλεξαν το Λονδίνο με τον Γιάννη Αϊβάζη να δημοσιεύει μια οικογενειακή τους φωτογραφία στο instagram γράφοντας, «Καλά και ευτυχισμένα Χριστούγεννα σε όλους».

«Οι τρεις μας έχουμε χτίσει μια πολύ ωραία σχέση. Δεν είναι ηλικιακό το θέμα για το οποίο η Ισμήνη μοιάζει με φίλη μας. Έτσι έχει μεγαλώσει. Μας αποκαλεί “παιδιά” και “μαμά” και “μπαμπά” όταν πρέπει. Είμαστε μια παρέα. Από την άλλη, έχω την τύχη να είναι πολύ κοντά της η Μαρία, μιλούν πολύ οι δυο τους» είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή του για τη σχέση με την κόρη τους ο Γιάννης Αϊβάζης.

© 2024 tlife.gr