Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αχώριστος από τα τρόπαιά του – Φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του

Ένα όνειρο ζωής, έγινε πραγματικότητα για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ο οποίος κέρδισε το  βραβείο του MVP των τελικών του ΝΒΑ, μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τους Μιλγουόκι Μπακς.

Οι 50 πόντοι στο Game 6, μαζί με τις φοβερές εμφανίσεις και τις κρίσιμες στιγμές στις οποίες φώναξε «παρών» οδηγώντας τελικά τους Μπακς στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, οδήγησαν άλλο ένα βραβείο στα χέρια του Έλληνα φόργουορντ.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα social media γέμισαν με μηνύματα και αναρτήσεις για την επιτυχία του Γιάννη Αντετοκούνμπο, ο οποίος στο παρελθόν είχε μιλήσει ανοιχτά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπισε η οικογένειά του.

Ο ίδιος μετά τη μεγαλειώδη νίκη του με τους Bucks επέστρεψε στο σπίτι του, όπου και τον υποδέχτηκε με πανηγυρισμούς η οικογένειά του, μαζί με τα φιλικά του πρόσωπα. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ανέβασε στα social media εικόνες με τα τρόπαια που έλαβε, ενώ όπως αποκάλυψε στους followers του, κοιμήθηκε αγκαλιά με αυτά αλλά και τη σύζυγό του.

Read More

And More