Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η αγκαλιά με τη μητέρα του και το “έλα στο γήπεδο” στον Θανάση

Αν αγαπάς τα άρθρα μας, κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσέ μας στη Google για να μας διαβάζεις πιο συχνά

Η μητέρα του και ο αδελφός του Θανάσης ήταν οι πρώτοι άνθρωποι με τους οποίους έσπευσε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο ΝΒΑ ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αμέσως μετά τη λήξη του Game 6 με τους Φοίνιξ Σανς.

Εκστασιασμένος αλλά και βαθιά συγκινημένος ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αμέσως μετά τη λήξη του Game 6 των τελικών του ΝΒΑ, που βρήκε τον ίδιο και τους Μιλγουόκι Μπακς στην κορυφή. Ο Έλληνας σταρ των «ελαφιών» έτρεξε αμέσως να αγκαλιάσει την μητέρα του και τον αδελφό του Άλεξ που βρίσκονταν στις κερκίδες του «Fiserv Forum», ενώ λίγο αργότερα πραγματοποίησε video-κλήση με τον αδελφό του Θανάση.

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, συμπαίκτης του Γιάννη στους Μπακς, έχει τεθεί σε καραντίνα λόγω κορονοϊού και δεν μπόρεσε να είναι στη διάθεση της ομάδας, αλλά ο αδελφός του πάνω στην… τρέλα της στιγμής του φώναζε «έλα στο γήπεδο», προσφέροντάς τπου τελικά την εικόνα των πανηγυριών μέσα από το κινητό του.

πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το tlife.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα.

Read More

And More

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232164