Γιάννης Αντετοκούνμπο: Η ανάρτηση της συντρόφου του – «Απέχουμε πολύ από το τέλειο»

Με μια σειρά από φωτογραφίες η Μαράια Ρίντλσπριγκερ, η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο εκφράζει ανοιχτά την αγάπη της προς το πρόσωπό του, τονίζοντας πως απέχουν πολύ από το «τέλειο ζευγάρι».

«Αυτή η ανάρτηση είναι απλά αφιερωμένη στον άνθρωπο που έκανε τα πιο τρελά μου όνειρα πραγματικότητα! Απέχουμε πολύ από το τέλειο, αλλά πραγματικά μου κάνεις τη ζωή μου να μοιάζει με παραμύθι. Ευχές για περισσότερες περιπέτειες μαζί, ήρθε η ώρα μωρό μου», έγραψε η σύντροφος του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Δες την παρακάτω ανάρτηση:

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Riddlesprigger (@sincerelyymariah)

Η Μαράια Ρίντλσπριγκερ πριν από μερικούς μήνες στα social media είχε περάσει σε εξομολογήσεις για τη ζωή της δίπλα στον Αντετοκούνμπο, αλλά και τη στιγμή που ο αγαπημένος της θέλησε να την παρακινήσει προκειμένου να εξελιχθεί στα επαγγελματικά της.

«Οι περισσότεροι τον ξέρετε ως Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον μπασκετμπολίστα του ΝΒΑ, αλλά εγώ τον ξέρω απλά ως Γιάννη. Με έχει αγαπήσει, με ώθησε, με παρηγόρησε και με πονούσε στην πλάτη μου σε τόσες πολλές διαφορετικές φάσεις της ζωής μου…

STORY TIME… πριν από μερικούς μήνες με φώναξε ότι δεν θα ακολουθήσω ή δεν θα ολοκληρώσω ποτέ επαγγελματικές φιλοδοξίες που είχα τα τελευταία χρόνια. Σίγουρα το πήρα προσωπικά, γιατί ας είμαστε ειλικρινείς, σε κανέναν δεν αρέσει να τον καλούν. Χωρίς να το ξέρει καν, με προκάλεσε να αντιμετωπίσω ένα ελάττωμα που δεν ήμουν διατεθειμένη να δεχτώ», είχε αποκαλύψει η Μαράια Ρίντλσπριγκερ.

Read More

And More