Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ρομαντική απόδραση στην Χαβάη με την σύντροφό του, λίγο πριν γίνουν γονείς για τρίτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια εδώ και λίγους μήνες, καθώς, θα γίνουν γονείς για τρίτη φορά.

Την χαρμόσυνη είδηση αποκάλυψε το αγαπημένο ζευγάρι, μέσα από ανάρτηση στο Instagram, την Τετάρτη 10/5 με μία λιτή λεζάντα.

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mariah Riddlesprigger (@sincerelyymariah)

Ο “Greek freak” και η σύντροφός του ανυπομονούν να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το νέο μέλος της οικογένειάς τους, μέχρι τότε όμως, απολαμβάνουν το ταξίδι στο έπακρο.

Πρόσφατα το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στο Maui, ένα από τα μεγαλύτερα νησιά της Χαβάης, για να περάσει ξέγνοιαστες στιγμές, μακριά από το τρέξιμο της καθημερινότητάς τους.

Η Μαράια, εντυπωσιασμένη από το πανέμορφο εξωτικό μέρος, μοιράστηκε φωτογραφίες και βίντεο με τους διαδικτυακούς της φίλους, όπου σε κάποια από αυτά την βλέπουμε να ποζάρει στον πλευρό του Γιάννη Αντετοκούνμπο, πιο χαρούμενοι από ποτέ.

Στην ρομαντική απόδραση, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η σύντροφός του, Μαράια χαλάρωσαν στις πανέμορφες παραλίες του νησιού, απόλαυσαν τα υπέροχα ηλιοβασιλέματα ενώ εξερεύνησαν αρκετά τοπία της Χαβάης.

 

 

Read More

And More